joomfish flag not redirecting correct

General questions regarding the use of languages in Joomla! 2.5.

Moderators: infograf768, General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
Athinaikon
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Thu Feb 14, 2013 8:17 am
Contact:

joomfish flag not redirecting correct

Post by Athinaikon » Thu May 23, 2013 11:36 am

Hello friends,

I am having problems with a joomla 2.5 multilingual site i am building.
I have installed 3 languages english(main)spanish and greek using joomfish.
The problem is with greek as it shows a 404 page once you click on the flag.
The other 2 languages are functioning correctly
By leaving Ihe SEF code field blank it does open the greek home page http://www.athhotel.com/joomla2/?lang=el-GR by filling in the SEP el it shows the 404 page.
I checked the language manager and title native, codes and tags look correct and same as joomfishes details.

The site is
http://www.athhotel.com/joomla2/en

Thanks for anyones help on this
Nick

User avatar
pishro
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 285
Joined: Tue Oct 09, 2012 7:22 am

Re: joomfish flag not redirecting correct

Post by pishro » Sun Oct 13, 2013 7:55 am

infograf768 wrote:You have to get rid of all joomfish related stuff: component, modules, plugins, tables.
My suggestion, use Joom!Fish: http://extensions.joomla.org/extensions ... ontent/460

Once this is done, follow multilang tutorial: http://multilingual.demojoomla.com/mult ... steps.html

rutin
I've been banned!
Posts: 27
Joined: Sat Apr 13, 2013 5:49 am

Re: joomfish flag not redirecting correct

Post by rutin » Mon Aug 11, 2014 7:51 pm

pishro wrote:My suggestion, use Joom!Fish: http://extensions.joomla.org/extensions ... ontent/460
This link is faulty! You may get more help? Thanks

termino
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 19
Joined: Wed Aug 07, 2013 12:20 pm

Re: joomfish flag not redirecting correct

Post by termino » Mon Aug 25, 2014 9:36 pm

I installed the new version of Joomfish, but I have a big problem.

Thanks to the tutorial, everything worked perfectly during the intallation process.
But the translation is not working. In addition, sometimes the translation appears...

First I thought it was a problem from the configuration. But I've just realized that the problem comes from the SmartSEF plugin.
I checked some forums to find a solution, but I've not found anything yet.
If someone has a solution, it'd be great.

User avatar
infograf768
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 18685
Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Location: **Translation Matters**

Re: joomfish flag not redirecting correct

Post by infograf768 » Tue Aug 26, 2014 6:18 am

Topic moved to the correct forum
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
---------------------------------
ex-Joomla Translation Coordination Team • ex-Joomla! Production Working Group

Athinaikon
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Thu Feb 14, 2013 8:17 am
Contact:

Re: joomfish flag not redirecting correct

Post by Athinaikon » Sat Jun 11, 2016 7:08 am

Athinaikon wrote:Hello friends,

I am having problems with a joomla 2.5 multilingual site i am building.
I have installed 3 languages english(main)spanish and greek using joomfish.
The problem is with greek as it shows a 404 page once you click on the flag.
The other 2 languages are functioning correctly
By leaving Ihe SEF code field blank it does open the greek home page http://www.athhotel.com/en by filling in the SEP el it shows the 404 page.
I checked the language manager and title native, codes and tags look correct and same as joomfishes details.

The site is
http://www.athhotel.com/en

Thanks for anyones help on this
Nick


Locked

Return to “Language - Joomla! 2.5”