Page 1 of 1

Multilanguage wrong menu link homepage

Posted: Thu Aug 21, 2014 8:16 am
by colocatuweb
Hi hello

This my first post here and I wait give you more

I have a problem that I think is a bug

When you create a multi language site and set your language for example english and spanish if you set your featued articles to homepage this article never goes to his menu category always showing at frontpage

You can check here http://www.iepa.es

Thanks so much

I attach some png to see admin config

Re: Multilanguage wrong menu link homepage

Posted: Thu Aug 21, 2014 8:57 am
by imanickam
It is not clear as to what is the issue.

(a) Try the following:
  • Go to the Module Manager
  • Filter the modules by Administrator
  • Publish the module Multilanguage Status - when this is done, a text link "Multilanguage Status" would appear in the Status Bar
  • Click on the link "Multilanguage Status" and a pop-up menu would show up
  • Copy and paste that pop-up screen shot in your reply
(b) Suggest reviewing the multilingual demo-cum-tutorial site http://multilingual-joomla-demo.cloudaccess.net/. Being a demo site, you could log into the site's back-end to check how things are configured.

Re: Multilanguage wrong menu link homepage

Posted: Thu Aug 21, 2014 2:00 pm
by colocatuweb
FIrst of all give you thanks for you patience and support

I attached two new screencapture to show you my config

Re: Multilanguage wrong menu link homepage

Posted: Thu Aug 21, 2014 2:02 pm
by colocatuweb
In home page go and see link for simposios y congresos alias
It show alias for homepage

Re: Multilanguage wrong menu link homepage

Posted: Fri Aug 22, 2014 9:26 am
by colocatuweb
Nothing work for me

Re: Multilanguage wrong menu link homepage

Posted: Fri Aug 22, 2014 9:45 am
by imanickam
Reviewed the site and suggest publishing the Language Switcher module to All the pages.

I am not noticing any menu for the English site.

Are the articles of different languages are associated with each other?

Re: Multilanguage wrong menu link homepage

Posted: Sat Aug 23, 2014 7:09 am
by colocatuweb
Hi hello
I'm using subdomains using virtual domains by this I do not have puet language switcher for all pages.You can check in component menu
Actually enlgish version is not at 100%
First I need to solve problem with spanish
For example if you click at homepage on simposios y congesos and later click again, in this second click now go to correct category menu
It's really extrange because I disable system - language works correctly

Thanks

Re: Multilanguage wrong menu link homepage

Posted: Sat Aug 23, 2014 7:24 am
by Per Yngve Berg
Is the article "PresentaciĆ³n Master Infanto Juvenil" tagged with the correct language?

Re: Multilanguage wrong menu link homepage

Posted: Sun Aug 24, 2014 2:05 pm
by colocatuweb
Hi hello

Thanks for your reply

English version is not finished
Spanish is the only language that is finished

Try to check and lnk first article on main menu for spanish language, this not set in correct menu. This link would be SIMPOSIUMS Y CONGRESOS menu

If you clik two times on this featured article, the second link go to the correct menu

Re: Multilanguage wrong menu link homepage

Posted: Sun Aug 24, 2014 2:09 pm
by colocatuweb
Check alias
http://www.iepa.es/simposios-y-congresos This must be correct but it show
http://www.iepa.es/portada/32-iepa/simp ... -congresos
I add alias name for inicio menu