Multilanguage does not work

General questions regarding the use of languages in Joomla! 2.5.

Moderators: infograf768, General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
Joan88
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 33
Joined: Tue Apr 02, 2013 6:32 am

Multilanguage does not work

Post by Joan88 » Tue Sep 30, 2014 6:07 am

Hi all, before posting here I did try a lot of things, I did try to use falang and joomfish but none of them worked properly. Since I could not get them fixed I thought I 'd go with joomla inside multilanguage service.

But there we have another issue. Please check the image I post down. I did try to ask help in the Greek forum but greeks ego is something else.

http://s28.postimg.org/nhqifz7rh/languages.png

User avatar
infograf768
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 18879
Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Location: **Translation Matters**

Re: Multilanguage does not work

Post by infograf768 » Tue Sep 30, 2014 6:17 am

I can see the image with an empty select dropdown, but no idea which dropdown it is and what is the question.
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
---------------------------------
ex-Joomla Translation Coordination Team • ex-Joomla! Production Working Group

User avatar
infograf768
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 18879
Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Location: **Translation Matters**

Re: Multilanguage does not work

Post by infograf768 » Tue Sep 30, 2014 6:19 am

Also, you have not created the correct menus.
Please check
http://multilingual.demojoomla.com/mult ... steps.html
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
---------------------------------
ex-Joomla Translation Coordination Team • ex-Joomla! Production Working Group

Joan88
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 33
Joined: Tue Apr 02, 2013 6:32 am

Re: Multilanguage does not work

Post by Joan88 » Tue Sep 30, 2014 1:11 pm

It is joomla's (or joomlas I don't know how it is correct) dropdown that chooses the language. And it does not work. I did create sample menus that are assigned on Greek and English only language but nothing.

User avatar
infograf768
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 18879
Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Location: **Translation Matters**

Re: Multilanguage does not work

Post by infograf768 » Wed Oct 01, 2014 5:32 am

Have you exactly followed the steps by steps instructions in the tutorial above?

As I said, at looking at the screen shots above, you have not: there is no default home pages per language and one set to all. If this is not done, the language switcher will NOT display a language choice in frontend.
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
---------------------------------
ex-Joomla Translation Coordination Team • ex-Joomla! Production Working Group


Locked

Return to “Language - Joomla! 2.5”