Language Override en-AU not working

General questions regarding the use of languages in Joomla! 2.5.

Moderators: infograf768, General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
wyvernsrose
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Sat Nov 15, 2014 5:29 am

Language Override en-AU not working

Post by wyvernsrose » Sat Nov 15, 2014 5:35 am

none of the relevant Key's and Strings are in the Language en-AU file and obviously must be pulling them from the en-GB File....but when Applying the override to the ONLY language file containing the string it doesn't make the related changes to the Site....and if I switch to en-GB I lose all my content /headdesk all for the sake of a rotten Tax label....any suggestion would be greatly appreciated using Joomla! 2.5.27
Last edited by wyvernsrose on Sat Nov 15, 2014 6:00 am, edited 1 time in total.

wyvernsrose
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Sat Nov 15, 2014 5:29 am

Re: Language Override en-AU not working

Post by wyvernsrose » Sat Nov 15, 2014 6:00 am

NVM Solved it the LOOooooooooooong way Copying and pasting across all the Key's into en-AU......grrrrrrrr

User avatar
infograf768
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 18866
Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Location: **Translation Matters**

Re: Language Override en-AU not working

Post by infograf768 » Mon Nov 17, 2014 8:02 am

Please explain which strings are concerned? 3rd party extension?
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
---------------------------------
ex-Joomla Translation Coordination Team • ex-Joomla! Production Working Group


Locked

Return to “Language - Joomla! 2.5”