Menu not showing - Beez2 template

Everything to do with Joomla! 2.5 templates and templating.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
bmassaer
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 19
Joined: Sun Jul 26, 2015 7:34 pm

Menu not showing - Beez2 template

Post by bmassaer » Sun Jul 26, 2015 7:42 pm

Hello, I am very new to Joomla, so excuse me if my question is too basic.
I took over an existing website working well with the Blackwhite template. The website has some menu's that are well visible.
When switching to the Beez20 template, the menu's and other modules disappear. I have assigned the menu's to Beez20 and in module management I have assigned the main menu to "position-1" but it does not show up.
What am I doing wrong?

jextn_support
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 25
Joined: Thu Jun 25, 2015 1:19 pm

Re: Menu not showing - Beez2 template

Post by jextn_support » Mon Jul 27, 2015 4:28 am

Hi,

Can you check the mainmenu state is active or not Goto joomla administrator -> Extension manager -> Module manager here you can check.

and also check the menu items active or not

Goto joomla administrator -> Menus -> Mainmenu here you can check.

bmassaer
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 19
Joined: Sun Jul 26, 2015 7:34 pm

Re: Menu not showing - Beez2 template

Post by bmassaer » Mon Jul 27, 2015 5:00 am

I checked, and they are all active, in module manager as well as the menu items.

This is the layout in Blackwhite: https://drive.google.com/file/d/0B52NFl ... sp=sharing
And this is the layout in Beez20: https://drive.google.com/file/d/0B52NFl ... sp=sharing

bmassaer
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 19
Joined: Sun Jul 26, 2015 7:34 pm

Re: Menu not showing - Beez2 template

Post by bmassaer » Mon Jul 27, 2015 2:42 pm

OK - I think I made a start: setting "template color" as "personal" and the menu appears. Setting template color as "natural" and it disappears... don't know why...?


Locked

Return to “Templates for Joomla! 2.5”