SOLVED / The Error 404 Gives Me NO CLUE

Joomla versions 2.5, 1.7 and 1.6 are all end-of-life since December 31st 2014 and are no longer supported. Please use Joomla 3.x instead.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
LeeWonnacott
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 30
Joined: Thu Jan 13, 2011 8:08 pm

SOLVED / The Error 404 Gives Me NO CLUE

Post by LeeWonnacott » Mon Feb 07, 2011 1:14 am

Migrating from 1.5 to 1.6 - mostly a mess, but am getting it sorted out. But I do have one problem that I don't know what is wrong.

My front page gives me an Error 404 - Component not found. Okay, fine, something got lost in the migration. But WHAT? It would be nice if it would at least slap me up side the head and point me to the general direction. Or is it looking for something call 'Component' ?

http://www.roadsandriders.com/index.php/

don't go to the home page ... it's still index.html till I get this all figured out.
Last edited by LeeWonnacott on Mon Feb 07, 2011 3:55 am, edited 1 time in total.

User avatar
kenmcd
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5672
Joined: Thu Aug 18, 2005 2:09 am
Location: California
Contact:

Re: The Error 404 Gives Me NO CLUE ...

Post by kenmcd » Mon Feb 07, 2011 3:00 am

.
Migrating with jUpgrade often results in no Home page link.
Check that a Home menu item exists, or create a new menu item and set it as the Home page default.

Manually checking some links shows your content appears to be there.
http://www.roadsandriders.com/index.php ... om_content
http://www.roadsandriders.com/index.php ... california

You should also turn-off SEF URLs while trying to reconfigure your new J1.6 website.
This just adds another layer of potential complications to confuse the issues.
Unfortunately J1.6 turns-on SEF URLs by default on installation (which is really dumb).


Why is this posted in the J1.6 Templates forum?
Note: I am going to ask a moderator to move this thread to the J.16 Migrating forum.
.
██ LibreTraining

LeeWonnacott
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 30
Joined: Thu Jan 13, 2011 8:08 pm

Re: The Error 404 Gives Me NO CLUE ...

Post by LeeWonnacott » Mon Feb 07, 2011 3:54 am

Bravo! And thank you for an unambiguous response that WORKED!

Sorry about the mis-post to the wrong topic area - I didn't realize till just now that I had made that error. Thanks again...

User avatar
Leftfield
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4432
Joined: Fri Dec 08, 2006 3:33 am
Contact:

Re: SOLVED / The Error 404 Gives Me NO CLUE

Post by Leftfield » Mon Feb 07, 2011 5:23 am

Mod Edit: Moved to Migration Forum.
Joomla Templates and Plugins /https://youjoomla.com/


Locked

Return to “Migrating and Upgrading to Joomla! 2.5”