Global Configuration not saving

Joomla versions 2.5, 1.7 and 1.6 are all end-of-life since December 31st 2014 and are no longer supported. Please use Joomla 3.x instead.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
trusterjb
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Mon Jul 02, 2012 10:02 am
Location: Portugal
Contact:

Global Configuration not saving

Post by trusterjb » Mon Jul 02, 2012 10:17 am

Hi everyone,

I have a issue on Joomla 2.5.6, when trying to save global configuration, no matter what tab is selected, the options are not saved.

I upgrade from joomla 1.5.23 to 1.7 with jupgrade, and after I made the automatic upgrade.

on extension manager, on database I have an error, that is not fixed that says "No default text filters found. ", I tried to fixed with the button fix but with no success.

Can anyone answer this post só I can fixe the issue, I have few sites to upgrade, but I can't go forward without any garantee of fixeing this, becouse without this I can't change the Text filters.

boorsekala
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 28
Joined: Mon Jul 02, 2012 7:14 am
Contact:

Re: Global Configuration not saving

Post by boorsekala » Mon Jul 02, 2012 10:35 am

please check in public_html the file configuration.php permission is 644 or not.

you can download it and change by notpad and delete old and upload again.

trusterjb
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Mon Jul 02, 2012 10:02 am
Location: Portugal
Contact:

Re: Global Configuration not saving

Post by trusterjb » Mon Jul 02, 2012 11:08 am

boorsekala wrote:please check in public_html the file configuration.php permission is 644 or not.

you can download it and change by notpad and delete old and upload again.
Hi

Is 644, I tried to put 777 as well and didn't work neither...

User avatar
humvee
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 14713
Joined: Wed Aug 17, 2005 10:27 pm
Location: Kent, England

Re: Global Configuration not saving

Post by humvee » Mon Jul 02, 2012 11:13 am

[Mod note: Moved from Admin Forum to Upgrade Forum;]
  1. Make sure the database has been updated to reflect the changes from the update(s)
    1. Go to the Extensions=>Extension Manager->Database tab
    2. CLICK the Fix button (top right toolbar).
  2. Also , make sure that you clear the Joomla cache files.
    1. Go to Extensions=>Extension Manager->Updates tab
    2. CLICK Purge Cache
  3. Report back with the outcome.
Please run the Forum Post Assistant to provide the information to help us try and resolve the issue.
Please follow the instructions in the post and the program pack closely

trusterjb
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Mon Jul 02, 2012 10:02 am
Location: Portugal
Contact:

Re: Global Configuration not saving

Post by trusterjb » Mon Jul 02, 2012 12:58 pm

humvee wrote:[Mod note: Moved from Admin Forum to Upgrade Forum;]
  1. Make sure the database has been updated to reflect the changes from the update(s)
    1. Go to the Extensions=>Extension Manager->Database tab
    2. CLICK the Fix button (top right toolbar).
  2. Also , make sure that you clear the Joomla cache files.
    1. Go to Extensions=>Extension Manager->Updates tab
    2. CLICK Purge Cache
  3. Report back with the outcome.
Please run the Forum Post Assistant to provide the information to help us try and resolve the issue.
Please follow the instructions in the post and the program pack closely
Database updade
Warning: Database is not up to date!
1 Database Problem Found
No default text filters found.
Other Information

[Mod Note: Deleted attachment ]

User avatar
humvee
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 14713
Joined: Wed Aug 17, 2005 10:27 pm
Location: Kent, England

Re: Global Configuration not saving

Post by humvee » Tue Jul 03, 2012 4:36 pm

trusterjb wrote: Database updade
Warning: Database is not up to date!
1 Database Problem Found
No default text filters found.
Other Information
Did you therefore run the Fix database and this was the output of that?
Did you Purge the Cache?
trusterjb wrote:FPA file - http://www.joao-barros.com/joomla.pdf
Please follow the instructions for copying the FPA as directed in my post.

trusterjb
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Mon Jul 02, 2012 10:02 am
Location: Portugal
Contact:

Re: Global Configuration not saving

Post by trusterjb » Wed Jul 04, 2012 12:35 pm

humvee wrote:Did you therefore run the Fix database and this was the output of that?
this is the output after fix the update
humvee wrote:Did you Purge the Cache?
yes I did
Problem Description :: Forum Post Assistant (v1.2.1) : 4th July 2012 wrote:issues on globla configuration. when click save options are not saved
Forum Post Assistant (v1.2.1) : 4th July 2012 wrote:
Basic Environment :: wrote:Joomla! Instance :: Joomla! 2.5.6-Stable (Ember) 19-June-2012
Joomla! Platform :: Joomla Platform 11.4.0-Stable (Brian Kernighan) 03-Jan-2012
Joomla! Configured :: Yes | Writable (644) | Owner: pg24072 (uid: 989/gid: 989) | Group: pg24072 (gid: 989) | Valid For: 2.5 and above
Configuration Options :: Offline: 0 | SEF: 1 | SEF Suffix: 0 | SEF ReWrite: 0 | .htaccess/web.config: No | GZip: 0 | Cache: 0 | FTP Layer: 0 | SSL: N/A | Error Reporting: default | Site Debug: 0 | Language Debug: 0 | Default Access: 1 | Unicode Slugs: 0 | Database Credentials Present: Yes

Host Configuration :: OS: Linux | OS Version: 2.6.18-374.3.1.el5.lve0.8.44 | Technology: x86_64 | Web Server: Apache | Encoding: gzip, deflate | Doc Root: /home/pg24072/umc.pt | System TMP Writable: Yes

PHP Configuration :: Version: 5.2.17 | PHP API: cgi | Session Path Writable: Unknown | Display Errors: 1 | Error Reporting: 6135 | Log Errors To: error_log | Last Known Error: | Register Globals: | Magic Quotes: 1 | Safe Mode: | Open Base: | Uploads: 1 | Max. Upload Size: 50M | Max. POST Size: 50M | Max. Input Time: 60 | Max. Execution Time: 30 | Memory Limit: 128M

MySQL Configuration :: Version: 5.0.95-community (Client:5.0.95) | Host: --protected-- (--protected--) | Collation: latin1_swedish_ci (Character Set: latin1) | Database Size: 158.30 MiB | #of _FPA_TABLE: 440
Detailed Environment :: wrote:PHP Extensions :: date (5.2.17) | libxml () | openssl () | pcre () | zlib (1.1) | bcmath () | calendar () | ctype () | curl () | dom (20031129) | hash (1.0) | filter (0.11.0) | ftp () | gd () | gettext () | session () | iconv () | standard (5.2.17) | json (1.2.1) | mbstring () | mcrypt () | mysql (1.0) | SimpleXML (0.1) | posix () | Reflection (0.1) | imap () | SPL (0.2) | mysqli (0.1) | soap () | sockets () | exif (1.4 $Id: exif.c 293036 2010-01-03 09:23:27Z sebastian $) | tokenizer (0.1) | xml () | xmlreader (0.1) | xmlrpc (0.51) | xmlwriter (0.1) | xsl (0.1) | zip (1.8.11) | cgi () | eAccelerator (0.9.6.1) | suhosin (0.9.32.1) | yaz (1.0.14) | phpSHIELD (5.0.1) | PDO (1.0.4dev) | pdo_sqlite (1.0.1) | SQLite (2.0-dev) | pdo_mysql (1.0.2) | ffmpeg (0.6.0-svn) | ionCube Loader () | Zend Optimizer () | Zend Engine (2.2.0) |
Potential Missing Extensions ::

Switch User Environment (Experimental) :: PHP CGI: Yes | Server SU: No | PHP SU: Yes | Custom SU (LiteSpeed/Cloud/Grid): Yes
Potential Ownership Issues: No
Folder Permissions :: wrote:Core Folders :: images/ (755) | components/ (755) | modules/ (755) | plugins/ (755) | language/ (755) | templates/ (755) | cache/ (755) | logs/ (755) | tmp/ (755) | administrator/components/ (755) | administrator/modules/ (755) | administrator/language/ (755) | administrator/templates/ (755) |

Elevated Permissions (First 10) :: None
Extensions Discovered :: wrote:Components :: SITE :: WF_MEDIAPLAYER_JCEPLAYER_TITLE (2.2.0) | WF_AGGREGATOR_[youtube]_TITLE (2.2.0) | WF_AGGREGATOR_VIMEO_TITLE (2.2.0) | WF_FILESYSTEM_JOOMLA_TITLE (2.2.0) | WF_POPUPS_WINDOW_TITLE (2.2.0) | WF_POPUPS_JCEMEDIABOX_TITLE (2.2.0) | WF_LINKS_JOOMLALINKS_TITLE (2.2.0) | WF_MEDIA_TITLE (2.2.0) | WF_FULLSCREEN_TITLE (2.2.0) | WF_IMGMANAGER_TITLE (2.2.0) | WF_LINK_TITLE (2.2.0) | WF_PREVIEW_TITLE (2.2.0) | WF_TABLE_TITLE (2.2.0) | WF_KITCHENSINK_TITLE (2.2.0) | WF_PASTE_TITLE (2.2.0) | WF_DIRECTIONALITY_TITLE (2.2.0) | WF_NONBREAKING_TITLE (2.2.0) | WF_STYLE_TITLE (2.2.0) | WF_CLEANUP_TITLE (2.2.0) | WF_BROWSER_TITLE (2.2.0) | WF_PRINT_TITLE (2.2.0) | WF_AUTOSAVE_TITLE (2.2.0) | WF_LAYER_TITLE (2.2.0) | WF_ARTICLE_TITLE (2.2.0) | WF_XHTMLXTRAS_TITLE (2.2.0) | WF_VISUALBLOCKS_TITLE (2.2.0) | WF_CONTEXTMENU_TITLE (2.2.0) | WF_SEARCHREPLACE_TITLE (2.2.0) | WF_TEXTCASE_TITLE (2.2.0) | WF_ANCHOR_TITLE (2.2.0) | WF_INLINEPOPUPS_TITLE (2.2.0) | WF_VISUALCHARS_TITLE (2.2.0) | WF_SPELLCHECKER_TITLE (2.2.0) | WF_SOURCE_TITLE (2.2.0) | com_wrapper (2.5.0) | com_mailto (2.5.0) |
Components :: ADMIN :: JCE File Browser (2.0.0) | plg_quickicon_jcefilebrowser (2.5.0) | Editor - JCE (2.2.0) | Unknown (-) | JCE (2.2.0) | com_messages (2.5.0) | com_checkin (2.5.0) | com_banners (2.5.0) | com_users (2.5.0) | com_modules (2.5.0) | com_cache (2.5.0) | com_admin (2.5.0) | com_templates (2.5.0) | com_content (2.5.0) | com_joomlaupdate (2.5.0) | com_search (2.5.0) | com_newsfeeds (2.5.0) | com_media (2.5.0) | com_redirect (2.5.0) | com_finder (2.5.0) | com_cpanel (2.5.0) | com_installer (2.5.0) | com_login (2.5.0) | com_weblinks (2.5.0) | com_languages (2.5.0) | com_config (2.5.0) | com_categories (2.5.0) | com_menus (2.5.0) | com_plugins (2.5.0) |

Modules :: SITE :: mod_menu (2.5.0) | mod_feed (2.5.0) | mod_whosonline (2.5.0) | mod_wrapper (2.5.0) | mod_weblinks (2.5.0) | mod_custom (2.5.0) | mod_finder (2.5.0) | mod_breadcrumbs (2.5.0) | mod_articles_news (2.5.0) | mod_articles_archive (2.5.0) | mod_articles_popular (2.5.0) | mod_stats (2.5.0) | mod_users_latest (2.5.0) | mod_articles_category (2.5.0) | mod_random_image (2.5.0) | mod_banners (2.5.0) | mod_syndicate (2.5.0) | mod_related_items (2.5.0) | mod_footer (2.5.0) | mod_search (2.5.0) | mod_articles_categories (2.5.0) | SWFobject (2.1) | mod_articles_latest (2.5.0) | mod_login (2.5.0) | mod_languages (2.5.0) | Joomla 1.5 Main Menu Images (1.5.1) | Social Media Icon Links (1.6.0) |
Modules :: ADMIN :: mod_menu (2.5.0) | mod_feed (2.5.0) | mod_logged (2.5.0) | mod_latest (2.5.0) | mod_custom (2.5.0) | mod_toolbar (2.5.0) | mod_status (2.5.0) | mod_multilangstatus (2.5.0) | mod_quickicon (2.5.0) | mod_version (2.5.0) | mod_submenu (2.5.0) | mod_popular (2.5.0) | mod_login (2.5.0) | mod_title (2.5.0) |

Plugins :: SITE :: plg_system_cache (2.5.0) | plg_system_highlight (2.5.0) | System - JCE MediaBox (1.1.4) | plg_system_sef (2.5.0) | plg_system_redirect (2.5.0) | plg_system_languagefilter (2.5.0) | plg_system_log (2.5.0) | plg_system_remember (2.5.0) | plg_system_p3p (2.5.0) | plg_system_languagecode (2.5.0) | plg_system_debug (2.5.0) | Google Maps (2.16) | plg_system_logout (2.5.0) | plg_search_categories (2.5.0) | plg_search_newsfeeds (2.5.0) | plg_search_content (2.5.0) | plg_search_contacts (2.5.0) | plg_search_weblinks (2.5.0) | plg_authentication_ldap (2.5.0) | plg_authentication_joomla (2.5.0) | plg_authentication_gmail (2.5.0) | plg_captcha_recaptcha (2.5.0) | plg_user_profile (2.5.0) | plg_user_joomla (2.5.0) | plg_user_contactcreator (2.5.0) | plg_editors-xtd_article (2.5.0) | plg_editors-xtd_pagebreak (2.5.0) | plg_editors-xtd_image (2.5.0) | plg_editors-xtd_readmore (2.5.0) | plg_quickicon_jcefilebrowser (2.5.0) | plg_quickicon_extensionupdate (2.5.0) | plg_quickicon_joomlaupdate (2.5.0) | plg_extension_joomla (2.5.0) | AllVideos (by JoomlaWorks) (3.3) | plg_content_vote (2.5.0) | plg_content_pagebreak (2.5.0) | plg_content_joomla (2.5.0) | plg_content_pagenavigation (2.5.0) | plg_content_finder (2.5.0) | Content - JPlayer (1.4) | plg_content_geshi (2.5.0) | plg_content_loadmodule (2.5.0) | plg_content_emailcloak (2.5.0) | plg_finder_categories (2.5.0) | plg_finder_newsfeeds (2.5.0) | plg_finder_content (2.5.0) | plg_finder_contacts (2.5.0) | plg_finder_weblinks (2.5.0) | Editor - JoomlaCK (5.0 Stable) | Unknown (0.1) | Unknown (0.1) | Unknown (0.1) | Unknown (0.1) | Unknown (0.1) | JTreeLink (1.0) | Unknown (0.1) | Unknown (0.1) | Unknown (0.1) | System - JCK Typography (3.4.8) | plg_editors_codemirror (1.0) | Editor - JCE (2.2.0) | plg_editors_tinymce (3.5.2) |
Templates Discovered :: wrote:Templates :: SITE :: beez5 (2.5.0) | UMC_actual (1.0) | atomic (2.5.0) | beez_20 (2.5.0) | JA_Purity (1.2.0) | rhuk_milkyway (1.0.2) |
Templates :: ADMIN :: hathor (2.5.0) | bluestork (2.5.0) |

User avatar
humvee
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 14713
Joined: Wed Aug 17, 2005 10:27 pm
Location: Kent, England

Re: Global Configuration not saving

Post by humvee » Sun Jul 08, 2012 5:06 pm

Go to Global Configuration-> Text Filters tab
[*]Under Super Admin Group
[*]CLICK the dropdown list
[*]SELECT No Filtering [/list]

Some upgrades seem to switch this setting to "Default Black List" which strips out any styling, images etc, in both content and also in modules.

Check that other User levels are not affected by creating a new User and selecting appropriate Group Levels each time.

trusterjb
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Mon Jul 02, 2012 10:02 am
Location: Portugal
Contact:

Re: Global Configuration not saving

Post by trusterjb » Sun Jul 08, 2012 11:09 pm

humvee wrote:Go to Global Configuration-> Text Filters tab
[*]Under Super Admin Group
[*]CLICK the dropdown list
[*]SELECT No Filtering [/list]

Some upgrades seem to switch this setting to "Default Black List" which strips out any styling, images etc, in both content and also in modules.

Check that other User levels are not affected by creating a new User and selecting appropriate Group Levels each time.
I already try it... but the settings are not saved

C4rnage
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Wed Sep 26, 2012 9:15 am

Re: Global Configuration not saving

Post by C4rnage » Sat Oct 13, 2012 7:58 am

Hi, I also am experiencing Global Settings not being saved.
I followed the instructions and purged the cache etc and then the temp directory setting and the mail settings saved and the only the ftp settings did not.
This is doing a save and close then going back into the Global Settings page.

Thanks

ontarget
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Mon Sep 17, 2012 8:29 am

Re: Global Configuration not saving

Post by ontarget » Tue Oct 23, 2012 9:53 am

Hi I fixed this problem in j2.5.7 by
1. Extension Manager / Database / Fix
2. Site / Maintenance / Clear and Purge Caches and Global Check-in
3. Upload a php.ini file to the root directory

yezs
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Wed Feb 06, 2013 3:56 pm

Re: Global Configuration not saving

Post by yezs » Wed Feb 06, 2013 3:59 pm

I got this issue also, and found this out:

> Got that problems, with an Apache server, on which was installed PHP 5.2.17

I added these lines to my .htaccess file:

Code: Select all

	<FilesMatch "\.php$">
		AddHandler x-httpd-php53 .php
	</FilesMatch>
And after that it runs smoothly..!

Ellsinore
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 73
Joined: Tue May 03, 2011 10:50 pm

Re: Global Configuration not saving

Post by Ellsinore » Mon Feb 11, 2013 1:48 am

yezs wrote:I got this issue also, and found this out:

> Got that problems, with an Apache server, on which was installed PHP 5.2.17

I added these lines to my .htaccess file:

Code: Select all

	<FilesMatch "\.php$">
		AddHandler x-httpd-php53 .php
	</FilesMatch>
And after that it runs smoothly..!
I'm here trying to solve the same problem. Have tried all the suggestions in this thread without success, but no harm done, either.

Adding the above to the .htaccess file, however, messed things up -- instead of loading the pages, user is prompted to save them.

At this point, global configuration changes still won't save. I get different error messages each time I try to install extensions, too -- which is a PITA since that's why I upgraded to 2.5.9 in the first place. :-D

pippogsm
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Sun Feb 13, 2011 11:58 am

Re: Global Configuration not saving

Post by pippogsm » Wed Feb 27, 2013 6:05 pm

I had the same issue (after migrating from 1.5 to 2.5 using jupgrade).

For me it was the email adress in the "from email" field - Server tab.
I had something like "blabla@localhost", which is not a valid email adress, and joomla refused to save the settings because of it. After deleting, I could save again.

Check all the tabs in the settings area, and see if anything is surrounded by red borders (joomla is highlighting those as wrong values), correct them and try again.

skyfire12
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Wed Jun 27, 2012 7:32 am

Anyone resolve this? I am having same problem after updating

Post by skyfire12 » Wed Mar 13, 2013 4:53 am

I just freshly installed Joomla version 2.5.6 but after going to updates Joomla installed 2.5.9 immediately after which global configuration will not save or save and close changes. All permissions are writeable, I have made sure there are no database errors, cleared the cache, tried again but it says all is well...no more updates or fixes necessary according to system. I have verified the cache folder is empty on the server. Everything was fine before trying to update to the latest Joomla. Clearly there is a problem with it so until they fix it everyone should avoid updating to 2.5.9 If anyone has figured how to fix whatever updating breaks please let me know. I would hate to have to reinstall everything from scratch again to get back to the working version of Joomla. Thanks.

User avatar
Belanova
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Thu Jan 06, 2011 7:06 pm

Re: Global Configuration not saving

Post by Belanova » Mon Apr 01, 2013 11:07 pm

Hi, I'm having the same problem I have my website offline and now that I need it Online I cant save any changes in the global configuration.
Tried all options mentioned above but none work.
I'm running on Joomla! 2.5.9, anybody found a solution to this problem????
Cendy

skyfire12
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Wed Jun 27, 2012 7:32 am

Re: Global Configuration not saving

Post by skyfire12 » Tue Apr 02, 2013 4:53 pm

@Belanova,

No one is updating this thread. I had to wipe out everything and start over with a fresh install to fix mine. Good luck.

User avatar
Belanova
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Thu Jan 06, 2011 7:06 pm

Re: Global Configuration not saving

Post by Belanova » Sun Apr 07, 2013 5:27 pm

@ skyfire12 thanks for the reply

Yeah I think im gonna do the same
Cendy

User avatar
Belanova
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Thu Jan 06, 2011 7:06 pm

Re: Global Configuration not saving

Post by Belanova » Sun Apr 07, 2013 5:36 pm

Hey I think I found a solution

in the configuration.php line 3
public $offline = '1';
I changed it to this
public $offline = '0';
and the site now appears online

Now it only fixes my problem to put the site online.
Cendy

dxshindeo
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Wed Jun 19, 2013 6:03 pm

Re: Global Configuration not saving

Post by dxshindeo » Wed Jun 19, 2013 6:06 pm

For me it was the email adress in the "from email" field - Server tab.
I had something like "blabla@localhost", which is not a valid email adress, and joomla refused to save the settings because of it. After deleting, I could save again.
Thank you so much! This fixed it for me, just deleted the Global Configuration->Server->Mail Settings->From Email

User avatar
Ivan Cardy
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 177
Joined: Wed Apr 11, 2007 4:22 pm
Location: spain
Contact:

Re: Global Configuration not saving

Post by Ivan Cardy » Sat Jul 06, 2013 9:21 am

I had the same issue (after migrating from 1.5 to 2.5 using jupgrade).

For me it was the email adress in the "from email" field - Server tab.
I had something like "blabla@localhost", which is not a valid email adress, and joomla refused to save the settings because of it. After deleting, I could save again.

Check all the tabs in the settings area, and see if anything is surrounded by red borders (joomla is highlighting those as wrong values), correct them and try again.
This worked for me Thanks

tandali
I've been banned!
Posts: 15
Joined: Thu Dec 13, 2012 10:27 am

Re: Global Configuration not saving

Post by tandali » Sun Mar 16, 2014 8:33 am

I've included the configuration values in config.xml.After installing my component,i would go to my configuration page and clicked save.It has updated successfully in extension table's params field for my extension.But when i installing component the configuration values should be update in extension table.Can you please help to solve this ?

stiaanvm
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Tue Jul 07, 2015 8:00 am

Re: Global Configuration not saving

Post by stiaanvm » Tue Jul 07, 2015 8:09 am

FINALLY! I just had the same problem with using localhost, XAMPP and Google Chrome. My solution: Open the Joomla Backend in Internet Explorer, saved global configuration there and it was reflected immediately. Hope this helps for you :)

deathbunnynoir
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 51
Joined: Thu Apr 09, 2015 4:31 am

Re: Global Configuration not saving

Post by deathbunnynoir » Thu Oct 22, 2015 11:48 pm

For me it was also something as simple as an email address under server>mail settings not being properly filled out. :laugh:

alvin602
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Thu Jan 07, 2016 3:59 am

Re: Global Configuration not saving

Post by alvin602 » Thu Jan 07, 2016 4:03 am

Same resolution as stiaamvm. I could not save while using the control panel in Chrome. Once I opened in Internet Explorer, I was able to save all configuration changes.


Locked

Return to “Migrating and Upgrading to Joomla! 2.5”