Foutcode op de website

Hier kun je vragen stellen over de nieuwste Joomla 2.5 ontwikkelingen en ondervonden problemen melden. (nb: gebruikers van Joomla 1.7 & 1.6 wordt aangeraden te upgraden naar 2.5)

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Post Reply
vuurvreter
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Wed Jun 27, 2012 8:16 pm

Foutcode op de website

Post by vuurvreter » Mon Mar 16, 2015 5:07 pm

Sinds vanmiddag heb ik de volgende tekst op mijn website www.vuurvreter.eu staan.
En dan boven mijn bezoekersteller.
Wat kan ik hier aan doen?

Dit is de tekst:
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /customers/a/c/9/vuurvreter.eu/httpd.www/plugins/system/vvisit_counter/helper/vvisit_counter.php on line 107 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /customers/a/c/9/vuurvreter.eu/httpd.www/plugins/system/vvisit_counter/helper/vvisit_counter.php on line 107 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /customers/a/c/9/vuurvreter.eu/httpd.www/plugins/system/vvisit_counter/helper/vvisit_counter.php on line 107 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /customers/a/c/9/vuurvreter.eu/httpd.www/plugins/system/vvisit_counter/helper/vvisit_counter.php on line 107

En dat stond er ineens.
Alle programma's zijn up to date.

hvdmeer
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 134
Joined: Mon May 13, 2013 1:34 pm
Location: Arnhem
Contact:

Re: Foutcode op de website

Post by hvdmeer » Thu Mar 19, 2015 9:03 pm

Ik zie de melding niet staan, opgelost?

vuurvreter
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Wed Jun 27, 2012 8:16 pm

Re: Foutcode op de website

Post by vuurvreter » Thu Mar 19, 2015 9:05 pm

hvdmeer wrote:Ik zie de melding niet staan, opgelost?
Klopt, update van php deed 1 melding verdwijnen en na 00.00 uur verdween de 2e melding.
Vraag me niet hoe maar het is gelukkig weg :D

madilo
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Sun Oct 12, 2014 2:20 pm

Re: Foutcode op de website

Post by madilo » Fri Mar 20, 2015 4:46 pm

Hi, ik heb nu dezelfde foutcodes (na update naar 2.5)
Hoe voer ik de update van PHP uit? Dat schijnt te werken. BVD.

vuurvreter
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Wed Jun 27, 2012 8:16 pm

Re: Foutcode op de website

Post by vuurvreter » Fri Mar 20, 2015 4:55 pm

madilo wrote:Hi, ik heb nu dezelfde foutcodes (na update naar 2.5)
Hoe voer ik de update van PHP uit? Dat schijnt te werken. BVD.
In mijn geval moest ik naar het configuratiescherm van de webhoster (One.com) en daar staat onderin PHP & My SQL en daar moest ik de update doorvoeren.


Post Reply

Return to “Joomla! 2.5”