Update 2.5.6 naar 2.5.7 lukt niet via mijn gebruikersnaam

Installatie van Joomla! 2.5. NB: gebruikers van Joomla 1.7 & 1.6 (= Short Term Support versies) wordt aangeraden te upgraden naar Joomla 2.5 (= Long Term Support versie).

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
Eeklo
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Wed May 23, 2012 8:30 pm

Update 2.5.6 naar 2.5.7 lukt niet via mijn gebruikersnaam

Post by Eeklo » Mon Oct 08, 2012 5:15 am

Vooraf wil ik melden dat de website goed werkt.

Als ik de update van 2.5.6 naar Joomla 2.5.7 maakte, lukte dat niet. Hij bleef als het ware vastzitten. Zie screenshotZitVast en screenshotDataBase in bijlage.
Ik nam contact met het hostingbedrijf. Met een nieuwe account lukte dit wel maar niet met mijn account. Zij stuurden dit bericht:
'We hebben het hier ook geprobeerd op jou account en deze update ook niet, echter als we een eigen account op de server aanmaken, dan update deze wel. Het is dus iets specifieks met jou joomla installatie.'
Echter, zijn wijzelf geen joomla expert en wil ik je eigen vragen/aanraden om je vraag betreffende deze kwestie eens bij de joomla uiteen te zetten, deze hebben hier meer verstand van.'
Als ik opstart krijg ik nu te zien dat het 'een onbekende Joomlaversie' is. Als ik bij Update klik, staat hij dan weer op Joomla 2.5.7.

Eigenaardig is als ik een nieuwe taal wil selecteren. Ik zie geen talen maar allemaal programma's van Joomlart???? Zie screenshot talen in bijlage. Hierbij moet ik zeggen dat ik Joomlart moest contacteren i.v.m. mijn laatste update van JA Purity II.

Wat is bij mij het probleem? Hoe kan dat opgelost worden?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Locked

Return to “Installatie 2.5”