Är 1.7 lite buggig eller ...

Diskutera frågor rörande själva användandet av Joomla! 1.7 / Joomla! 1.6 och administratörsdelen.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
sunnie
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 319
Joined: Tue May 25, 2010 9:40 am

Är 1.7 lite buggig eller ...

Post by sunnie » Sat Aug 13, 2011 3:36 pm

gör jag något galet?

Följande meddelande kommer titt som tätt när jag jobbar på backend.


**Du har inte behörighet att använda denna länk för direkt tillträde till sidan (#84).**
sunnie

http://www.författarlyan.com

Alleexx
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 19
Joined: Fri May 28, 2010 3:36 pm

Re: Är 1.7 lite buggig eller ...

Post by Alleexx » Sat Aug 20, 2011 2:53 pm

jag har samma problem, jag har internet explorer och mitt webhotell sa att det fungerade hur dom är testade. Jag böt till Firefox och där är problemet borta. Ingen aning om hur jag ska få det att fungera i internet explorer så jag ha firefox när jag är i backend numera.

User avatar
Zello
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 3869
Joined: Wed Jan 10, 2007 11:23 am
Location: Västerås - Sweden

Re: Är 1.7 lite buggig eller ...

Post by Zello » Sun Aug 21, 2011 8:54 am

Olle Zettergren
Freelance Senior Joomla developer
Moderator Swedish forum

sunnie
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 319
Joined: Tue May 25, 2010 9:40 am

Re: Är 1.7 lite buggig eller ...

Post by sunnie » Tue Aug 23, 2011 6:14 pm

Sin länk gällde inte riktig samma sak,Olle.
sunnie

http://www.författarlyan.com

sunnie
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 319
Joined: Tue May 25, 2010 9:40 am

Re: Är 1.7 lite buggig eller ...

Post by sunnie » Tue Aug 23, 2011 6:20 pm

I den allmänna hysterin tidigare idag glömde jag bort en liten fel sak. Bugg?

Efter installation, innan installation av tillägg fick jag följande svar första gången jag loggade in på frontpage.

Admin

******

Svar:

välkommen pSGmjuk77H

I login form är inte inlagt ngn välkomst eller adjö-text.

Tror inte det är en bugg. Det är väl snarare en hacker som varit inne och ställt till det.
sunnie

http://www.författarlyan.com

User avatar
Mackelito
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2901
Joined: Tue Aug 23, 2005 12:14 pm
Location: Stockholm

Re: Är 1.7 lite buggig eller ...

Post by Mackelito » Tue Aug 30, 2011 7:53 am

Troligen så är det ett sessions "problem".. kanske är du inloggad i flera joomla backends? eller så har din session helt enkelt gått ut! ;)
- Det bästa sättet att lära sig på är att göra det själv!
- Markus Thiel
http://www.homeofsweden.se
http://www.mittyrke.se

sunnie
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 319
Joined: Tue May 25, 2010 9:40 am

Re: Är 1.7 lite buggig eller ...

Post by sunnie » Tue Aug 30, 2011 9:11 am

Sjutton minns. Inte jag. Det har aldrig hänt igen senare så...


(Lycka är att lösa problem. Vad vore livet utan uppgraderade CMS:)
sunnie

http://www.författarlyan.com


Locked

Return to “Användning och administration”