Ändrat prefix för tabeller efter installation

Diskutera frågor rörande installation, backup, migrering och säkerhet avseende Joomla! 1.7 / Joomla! 1.6.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
eNJay85
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Thu Jan 12, 2012 10:01 am

Ändrat prefix för tabeller efter installation

Postby eNJay85 » Thu Jan 12, 2012 10:06 am

Jag är nybörjare och har precis gjort min första installation av Joomla 1.6, har kört på lokalserver tidigare för att lära mig programmet. Nu är det så att jag råkade ändra prefixet för tabellerna efter installationen var färdig. Ändrade från "jos_" till "son_" Vilket resulterade i att jag inte kan öppna ens joomla.

Hur skall jag åtgärda detta misstag?

janaf
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 411
Joined: Fri Nov 04, 2011 6:30 pm
Location: Stockholm
Contact:

Re: Ändrat prefix för tabeller efter installation

Postby janaf » Fri Jan 13, 2012 12:10 pm

Hej,

Om du har ändrat prefixet i databasen, ändra då också i configuration.php som ligger i roten av joomlja filbibliotek.
You want replies? Search the forum. Most questions have been anserd many times. If not; what have you done, what do you want to do, what have you tried? Be clear and explicit!
----
ToolGeeks, handicrafts and tools community: http://www.toolgeeks.net

eNJay85
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Thu Jan 12, 2012 10:01 am

Re: Ändrat prefix för tabeller efter installation

Postby eNJay85 » Mon Jan 16, 2012 8:38 am

Jag lyckades hitta det och ändra det efter en stund. Tack för hjälpen!


Return to “Installation, backup och säkerhet”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest