Page 1 of 1

Template problem

Posted: Thu Mar 17, 2011 2:08 pm
by reubue
Hejhej,
Jag håller på att fixa till en hemsida men fick lite problem.
Jag installerade en template, men när jag aktiverade den så blev alltid helt galet, headern försvann, ingen text och ingenting finns där. Det enda som kom var en grå bakgrund, en vit ruta där headern ska ligga, sen ingenting mer. Kollar man template demo så ser allting bra ut men när man väl installerar den så blev det värdelöst. Jag installerade ry_river template.

Om det nu ska vara så att när man aktiverar templaten och ingenting finns med, hur får man dit headern då?

Thanks in advance!

Re: Template problem

Posted: Thu Mar 17, 2011 3:36 pm
by GandalfGrey
Det troliga är att den nya mallens modul positioner inte har samma namn som på den gamla mallen, så sidan försöker placera innehållet på platser som inte finns i den nya mallen, alltså syns det inte.

Re: Template problem

Posted: Fri Mar 18, 2011 6:52 am
by reubue
Ok och hur går jag tillväga då? När jag installerade ry_river så var det den vanliga standardmallen som jag hade innan jag installerade den nya.

Re: Template problem

Posted: Sun Mar 20, 2011 8:08 am
by sweup
Här ser du vilka modulpositioner som finns för ry_river.
Modulerna som du använder kan bara placeras i positioner som finns i den aktuella mallen
http://demo.rayawebdesign.com/ry-river/?tp=1

Re: Template problem

Posted: Mon Mar 21, 2011 7:46 am
by reubue
Ok, tack så mycket!

Jag ser när jag skriver ?tp=1 att det ligger rydesc, ryslide etc. Men om jag vill ha dem tre kolumnerna under bilden, hur får jag dit dem? Om jag väljer ut artiklar till startsidan så läggs dem bara efter varandra neråt. Jag vill ha dem som i templaten, user1, user2 och user3 men jag vet inte hur jag gör. Hur gör jag?=)