Page 1 of 1

Problem med Vertical menu i mall från Artisteer

Posted: Wed Jan 04, 2012 8:52 am
by Karlzon
[Mods note: Ändrat rubriken till nåt mer begripligt än "Hej".
Från Froumreglerna:
Välj en korrekt ämnesrad. Försök att summera problemet kortfattat i ämnesraden och utveckla problemet i löptexten. Upprepa ämnet i löptexten om det gör informationen tydligare. Använd inte VERSALER i hela ord och lägg inte till falsk information bara för att få uppmärksamhet (exvis. Läs detta annars kommer du att bli arresterad). Ett exempel på ett dåligt valt ämne är "HJÄLP MIG". Ett bra ämne skulle kunna vara, "Joomlaboard, var finns språkfilerna?". Använd inte en URL som titel på en tråd. ]

Jag har gjort ett tamplates i Artisteer för Joomla 1.7 sida. Jag vill nu ha till min vertical menu att synas, men lckas inte få fram den. Är det ngn som vet hur man får till de "knappar" man skapat i mallen, artisteer att visas. Får bara upp de ja inte vill ha...

Är det ngt man ska fylla i under, Avancerade inställningar!? :eek:

Menytagg ID:
Meny klass-suffix:
Målposition:
Alternativ layout:
Modulens class-suffix:

???

Tacksam för svar

mvh KAZ

Re: Problem med Vertical menu i mall från Artisteer

Posted: Wed Jan 04, 2012 10:27 am
by janaf
Får du inte fram menyn alls eller bara delar av den?

Ser du bara fel knappar i menyn så borde det vara inställningar i menyhanteraren. Kolla i kolumnen Status vilka som är röd / grönmarkerade. Alltså kan du backa ett steg. Det är inte under avancerade inställningar.
(jag har engelsk version och där heter det i alla fall status)

Re: Problem med Vertical menu i mall från Artisteer

Posted: Wed Jan 04, 2012 1:11 pm
by Karlzon
hej hej :)

tack för ditt svar.
jag hittade lösningen då ja sökte på artisteer's sida: det var "art-vmenu" som ja skulle skriva efter: Modulens class-suffix

tack för din tid iaf ;)