Dizainas

Locked
ultrex
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Sun May 08, 2011 2:58 pm

Dizainas

Post by ultrex » Sun May 08, 2011 3:03 pm

Laba,

Noriu paklausti, kaip padaryti dizainą joomla TVS ?

Dizainas yra veikiantis ant joomla TVS. Koki ten failai turi būti, tai juos parsiusti tereiktų. Nieko nežinau apie šį TVS, tad čia klausiu

 
rTm
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 254
Joined: Tue Jul 07, 2009 11:29 am

Re: Dizainas

Post by rTm » Mon May 09, 2011 10:19 am

Nelabai aiškiai suformuluotas klausimas.
Jei teisingai supratau, tai reikia perkelti dizainą iš vieno serverio į kitą? Jei taip, tai turi užtekti suarchyvuoti šablono katalogo turinį į .zip archyvą, o naujame serveryje instaliuoti ta šabloną per administravimo dalį.
Jei kalba eina apie šablono pagaminimą nuo nulio, tai google randa daug info apie šablonų kūrimą ir redagavimą, pvz. dvi pirmos nuorodos:
http://docs.joomla.org/Creating_a_basic ... !_template
http://net.tutsplus.com/tutorials/other ... -template/

ultrex
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Sun May 08, 2011 2:58 pm

Re: Dizainas

Post by ultrex » Tue May 10, 2011 6:45 am

Man reikia "pasiskolinti" dizainą iš kitos svetainės. Ten mokamas dizainas. Demo padarytas ant TVS uždėtas dizainas ir jį pasiimti reikia. Na bandysiu pagal šitas nuorodas ką nors padaryti. O galima į joomla tvs įdėti tiesiog failus, na ne .zip formatu ?

rTm
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 254
Joined: Tue Jul 07, 2009 11:29 am

Re: Dizainas

Post by rTm » Tue May 10, 2011 8:00 am

Galima, bet reiks, berods, įrašyti šablono pavadinimą į DB. Bet jei turi priėjimą, tai kam sukti sau galvą? Nusikopijuoji, suarchyvuoji ir instaliuoji.
Beje, ar taip jau būtina skolintis mokamą dizainą? Nes yra pilna nemokamų, kurie gali būti net ir geresni :)

mygun2big4u
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Sat Jan 03, 2009 2:50 pm

Re: Dizainas

Post by mygun2big4u » Sun Jan 08, 2012 5:41 pm

Po migravimo iš 1.5 į 1.7 kažkas pasidarė su Templetais. Kokį besuinstaliuoju - "right" arba bet kaip kitaip pavadinta kairė modulio pozicija atsiranda apačioje po naujienomis. Tą patį rodo ir žiūrint kur yra kokia modulio pozicija.
Klausimas toks: kaip būtų galima pakeisti templete modulio pozicijos vietą? Nenusimanau html ar kitokiuose pan. dalykuose. Jei atsirastų kas gali padėti - skolingas nelikčiau. :(
Bet manau kad čia reikalas ne templete - kažkas yra negerai bendruose nustatymuose, kadangi ta problema su visais templetais.

rTm
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 254
Joined: Tue Jul 07, 2009 11:29 am

Re: Dizainas

Post by rTm » Mon Jan 09, 2012 8:57 am

1.5 ir 1.7 versijų šablonai skiriasi. Reikia pakeisti bent šablono konfigūravimo xml failą, nes 1.7 versijos šablonuose pasikeitė modulių pozicijų aprašymo vieta:
http://docs.joomla.org/Upgrading_a_Joom ... Joomla_1.6
Tikiuosi pavyks sutvarkyti be išorinės pagalbos...

 

Locked

Return to “Joomla! 1.7 / Joomla! 1.6”