Unable to access full administrator console

Moderators: mandville, PhilD, General Support Moderators

Locked
JustBeGreen
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Fri Nov 08, 2013 11:30 pm

Unable to access full administrator console

Post by JustBeGreen » Fri Nov 08, 2013 11:55 pm

Our previous webmaster is believed to have corrupted our admin console. I'm only able to access the article administration and no other administrator tools.
admin_limited.png
This remains true on all user accounts regardless of template used. I've tried changing the user type and it does not resolve the issue.


What on earth could be wrong?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by mandville on Sat Nov 09, 2013 12:02 am, edited 1 time in total.
Reason: removed sensitive info that could be used for hacking

 
User avatar
mandville
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 14975
Joined: Mon Mar 20, 2006 1:56 am
Location: The Girly Side of Joomla in Sussex

Re: Unable to access full administrator console

Post by mandville » Sat Nov 09, 2013 12:07 am

HU2HY- Poor questions = Poor answer
Un requested Help PM's will be reported, added to the foe list and possibly just deleted
{VEL Team Leader}{TM Auditor }{ Showcase & Security forums Moderator}

JustBeGreen
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Fri Nov 08, 2013 11:30 pm

Re: Unable to access full administrator console

Post by JustBeGreen » Sat Nov 09, 2013 1:14 am

The admin password is not the problem. I reset the account through phpMyAdmin. The problem is the access permissions for all the accounts, including the administrator. I cannot access the full control panel.

I went through the checklist and made sure all was done and it has been.

Thanks for your advice though.

I still need help with the issue. Does anyone know what might be going on?

I greatly appreciate everyone.

LouFlo
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 66
Joined: Thu Nov 14, 2013 2:50 pm

Re: Unable to access full administrator console

Post by LouFlo » Thu Nov 14, 2013 3:25 pm

Similar issue after to have updated Joomla! from 2.5.14 to 2.5.16, some NoNumber extensions then Xmap from 2.3.3 to 2.3.4 today.
Instead to see Xmap installation successful message I was redirected to the Home page because I use AdminExile.
I had to deactivate this one to login in Administrator again then I saw my Admin template (hathor) was broken.
I reactivated AdminExile for security.

Home page looks right but I couldn't log-in in administration anymore as I keep redirected to my site/fr/administrator/fr?here_my_adminexile_code
It's a multilingual site French/English/Chinese/Dutch in back-end and French/English only in front-end.
I manually removed cache from config file and deleted cache files without luck.

 

Locked

Return to “Access Control List (ACL) in Joomla! 2.5”