blank administrator

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
ekwall
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 64
Joined: Wed Sep 02, 2009 1:14 pm

blank administrator

Post by ekwall » Wed Jul 24, 2013 9:20 am

Hej! Jag uppgraderade joomla åt en kund och allt blev alldeles vitt i administratorn...? Ser ingenting längre...

http://innointerior.se/administrator/

Hänger det på något hos Joomla eller är det webbhotellet som behöver uppgradera något?

Tacksam för all hjälp!
Last edited by oxiepagen on Fri Nov 15, 2013 1:59 pm, edited 2 times in total.
Reason: Moved topic » from General Questions/New to Joomla! 2.5 to Allmänna frågor. In the future, please post your questions in the appropriate forums.

beaverusiv
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 173
Joined: Sun Mar 11, 2012 7:46 pm
Location: Taupo, New Zealand
Contact:

Re: blank administrator

Post by beaverusiv » Wed Jul 24, 2013 11:47 pm

Did you migrate your install?

Check your configuration.php to make sure database details and /tmp and /log paths are correct.

ekwall
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 64
Joined: Wed Sep 02, 2009 1:14 pm

Re: blank administrator

Post by ekwall » Fri Jul 26, 2013 8:25 am

Det ser rätt ut för mig, men jag kanske missar något - är inte jättebra på detta... Hur vet jag om det är rätt eller ej?

It looks ok to me but I might miss something - not very good at this... How do I know?

beaverusiv
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 173
Joined: Sun Mar 11, 2012 7:46 pm
Location: Taupo, New Zealand
Contact:

Re: blank administrator

Post by beaverusiv » Sun Jul 28, 2013 8:27 pm

Your configuration will have lines like

Code: Select all

tmp=/tmp
log=/var/www/log
Make sure these point to proper folders that Joomla! can write to.

ekwall
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 64
Joined: Wed Sep 02, 2009 1:14 pm

Re: blank administrator

Post by ekwall » Thu Aug 08, 2013 2:33 pm

It's like this now (when not working):

public $log_path = '/var/www/02/47/61/innointerior.se/www/logs';
public $tmp_path = '/var/www/02/47/61/innointerior.se/www/tmp';

Am I in the right place? What do I do with them?

Thanks in advance!

beaverusiv
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 173
Joined: Sun Mar 11, 2012 7:46 pm
Location: Taupo, New Zealand
Contact:

Re: blank administrator

Post by beaverusiv » Thu Aug 08, 2013 9:51 pm

Check they exist, check the server can write to them.

ekwall
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 64
Joined: Wed Sep 02, 2009 1:14 pm

Re: blank administrator

Post by ekwall » Fri Aug 09, 2013 8:20 am

Sorry but I don't know how to do that?

I've been trying different ways but no luck.... Need more directions to understand what to do...?

Buda90
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 32
Joined: Sat Mar 31, 2012 11:29 am

Re: blank administrator

Post by Buda90 » Fri Aug 09, 2013 3:00 pm

ekwall wrote:It's like this now (when not working):

public $log_path = '/var/www/02/47/61/innointerior.se/www/logs';
public $tmp_path = '/var/www/02/47/61/innointerior.se/www/tmp';

Am I in the right place? What do I do with them?

Thanks in advance!
try with these settings

public $log_path = '../logs/';
public $tmp_path = '../tmp/';

if no luck then without 2 dots, so it will be
public $log_path = '/logs/';
public $tmp_path = '/tmp/';
AND find $live_site parameter and put path to your website (it's few rows above log_path and tmp_path also in configuration.php)
public $live_site = 'http://www.innointerior.se/';

ekwall
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 64
Joined: Wed Sep 02, 2009 1:14 pm

Re: blank administrator

Post by ekwall » Mon Aug 12, 2013 8:08 am

I'm sorry, but I can't make it work... :(
I've tried all sorts of versions of the two lines and I have changed to
public $live_site = 'http://www.innointerior.se/';
but still no luck... Any other ways/ideas?? I need to do some updates on the site for my client...

Buda90
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 32
Joined: Sat Mar 31, 2012 11:29 am

Re: blank administrator

Post by Buda90 » Mon Aug 12, 2013 9:07 am

The blank screen is generally the symptom of a PHP Fatal error.

Can you try following:
1. login to cpanel
2. click on "MySQL® Databases"
3. click on phpmyadmin
4. choose your database
5. scroll down and click on "check all"
6. to the right is a drop down box, click on that and choose "optimize table"

ekwall
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 64
Joined: Wed Sep 02, 2009 1:14 pm

Re: blank administrator

Post by ekwall » Fri Aug 16, 2013 12:44 pm

Thanks for all support - I'm sorry to say that it still doesn't work... :(
I have done the above and optimized table but I still have a blank adminstrator....

Any other suggestions?? This has never happend before on any other web site that I've been working with - is it the web hotel?

ekwall
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 64
Joined: Wed Sep 02, 2009 1:14 pm

Re: blank administrator

Post by ekwall » Fri Aug 23, 2013 1:39 pm

I still have problem with this... :(

I found out that I could log in via "..../administrator/?option=com_login" and maybe solve the problem that way but I just get the message:

"server Error
An error occurred when the site would fetch http://www.innointerior.se/administrato ... =com_login. It may be down for maintenance or configured incorrectly.
Error Code: 500"

Anyone getting an idea what to do??

Buda90
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 32
Joined: Sat Mar 31, 2012 11:29 am

Re: blank administrator

Post by Buda90 » Fri Aug 23, 2013 1:52 pm

I hope someone else will know a solution, I really don't know

beaverusiv
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 173
Joined: Sun Mar 11, 2012 7:46 pm
Location: Taupo, New Zealand
Contact:

Re: blank administrator

Post by beaverusiv » Sun Aug 25, 2013 10:24 pm

Have you tried turning on php errors?

Also, try putting in the wrong credentials into configuration.php to see if you can get it give you an error.

Buda90
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 32
Joined: Sat Mar 31, 2012 11:29 am

Re: blank administrator

Post by Buda90 » Sun Sep 01, 2013 11:08 am

I just remembered something, can you delete .htaccess both from root and /administrator

ekwall
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 64
Joined: Wed Sep 02, 2009 1:14 pm

Re: blank administrator

Post by ekwall » Mon Sep 02, 2013 7:42 am

Thanks everyone! I finally just installed a new joomla (3.1) and re-did the site.

I hope someone else finds the solution here amongst all the suggestions on how to solve this problem...

Again - million thanks for all your time and help! Lots of love

User avatar
sgagner
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1210
Joined: Wed Sep 27, 2006 8:40 pm
Location: Norrköping, Sweden
Contact:

Re: blank administrator

Post by sgagner » Sun Oct 20, 2013 3:03 pm

När man gör något i Joomla och sedan får blank sida i administrator så är det första man skall göra att rensa cachen i webbläsaren och ladda om sidan. Om detta inte hjälper så kan man radera innehållet i mapparna /cache/ och /administrator/cache/.
Om det fortfarande inte hjälper så är det troligen någon plugin eller modul som spökar. Hur man inaktiverar dessa är mer avancerat så det passar inte att förklara här. Ta hjälp av ett proffs istället.
Sist men inte minst skall man ALLTID ta backup med tex. Akeeba Backup Pro (lös en pro-licens, det är det värt) INNAN du gör några ändringar typ uppdateringar på webbplatsen.
Stefan Gagner, Web8 Universal - http://www.mei-ya.se
Coordinator of Swedish Joomla Translator group.
We make the impossible while you wait. Wonders may take a little longer.


Locked

Return to “Allmänna frågor”