Page 1 of 1

Modulflyttfråga

Posted: Mon Nov 25, 2013 8:49 pm
by ankianka66
nra.jpg
Hej!

Jag har gett mig på att göra nåt jag aldrig gjort förut och som jag inte har tillräcklig kunskap för att klara själv. Har googlat mig fram till att klara hälften av uppdraget, men nu är det tvärnit.

Vad har jag gjort? Jag har flyttat en modul från ett ställe till ett annat. Flytten gick bra, men nu hittar jag inte var jag ska ställa in att få lite space framför innehållet i den nya modulfunktionen. Jag jobbar med en template från Joomlart och har skickat både till deras forum och en "ticket" till kundtjänsten. Men det verkar något segt...

Om ni kollar på min bifogade fil kanske ni förstår hur jag menar. Var gör jag inställningen för att få in luft framför innehållet i den nya modulen. template.css?

Re: Modulflyttfråga

Posted: Tue Dec 17, 2013 11:06 am
by sgagner
Hej,

Det kan finnas 2 orsaker.
För det första så kanske modulen har ett modulklassuffix som inte passar i den aktuella positionen eller inte stöds av sidmallen. Prova med att ta bort modulens klassuffix i så fall och läs i anvisningarna för sidmallen vad det skall vara istället. kanske skall värdet vara tomt.

För det andra så går det att justera CSS så att du får mer plats framför raderna.

Re: Modulflyttfråga

Posted: Tue Dec 17, 2013 11:11 am
by sgagner
Hej igen,

Jag gick in på den nya uppdaterade sidan och jag kan se att du verkar ha löst problemet.

Re: Modulflyttfråga

Posted: Tue Dec 17, 2013 6:25 pm
by Zello
Sätt mallen i developerläge är det lättare att hitta i CSS'en med firebug. Sen kan du med säkerhet skapa en fil som heter custom.css och lägga i mallens CSS-mapp. Den laddas sist av all CSS så där lägger du dina CSS-overrides.