Page 1 of 1

Panik! Går inte flytta site!!!

Posted: Tue Apr 04, 2017 6:51 am
by magnusd
Hej
Har minst sagt lite panik. Byggt om en site som jag lagt i en subdomän, test.domännamn.se
Ska nu flytta upp i rooten. Där fungerar den inte!

Testat med Akeeba och extrakt wizard som skapar en ny installation. Har alltid kunnat flytta siter med denna tidigare. Även testat att läsa tillbaka till en helt annan domän. Funkar inte!!! http 500

Testat att bara kopiera upp den i rooten och ändra log och tmp i configfilen. -> http500????

Får lite panik. Den går inte flytta till någon annan plats hur jag än gör!

Tacksam för tips!
/Magnus

Re: Panik! Går inte flytta site!!!

Posted: Tue Apr 04, 2017 2:37 pm
by sgagner
Hej!

Kontakta mig privat om du behöver hands-on hjälp

Re: Panik! Går inte flytta site!!!

Posted: Wed Apr 05, 2017 7:17 am
by magnusd
Tack sgagner. Har svarat dig med ett privat meddelande.

Eftersom det inte går att flytta siten och jag inte begriper varför, är alternativet att sätta siten Off-line och uppgradera skarp site med samma ändringar.

Tar dock gärna emot ideér på varför det inte går att flytta siten.

/Magnus