Kan inte se något i backend, superuser

Locked
larsam0524
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Sun Dec 04, 2011 11:21 pm

Kan inte se något i backend, superuser

Post by larsam0524 » Wed Feb 22, 2012 11:03 pm

Hjälp!
När jag loggar in backend som administrator så ser jag inte något. Alla menyer och hela panelen är borta. Det enda som "finns kvar" är akeeba backupikonen.
Vad fasen har hänt?

User avatar
ArjanR
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 449
Joined: Fri Jun 24, 2011 8:31 am
Contact:

Re: Kan inte se något i backend, superuser

Post by ArjanR » Thu Feb 23, 2012 11:31 am

jag tror du kan klicka uppe till höger, på nån grön pil

larsam0524
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Sun Dec 04, 2011 11:21 pm

Re: Kan inte se något i backend, superuser

Post by larsam0524 » Mon Feb 27, 2012 10:54 pm

Nej, det finns ingen grön pil. Hela fältet med verktygsknapparna och allt är gone.

Ingen som har en ide ?

EE Photo
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1858
Joined: Mon Dec 14, 2009 4:17 pm

Re: Kan inte se något i backend, superuser

Post by EE Photo » Mon Feb 27, 2012 11:18 pm

Gå till:

/administrator/index.php?option=com_modules

Sortera modulerna efter backend istället för webbplats.

Du ska nu se ungefär en sida med moduler och i princip alla ska vara publicerade, är dom det?
Besök gärna min webbplats: http://www.fotoforalla.se/

larsam0524
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Sun Dec 04, 2011 11:21 pm

Re: Kan inte se något i backend, superuser

Post by larsam0524 » Wed Feb 29, 2012 11:51 pm

Hejsan
Tack för hjälpen. Jag kom vidare och har nu löst problemet.
L

EE Photo
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1858
Joined: Mon Dec 14, 2009 4:17 pm

Re: Kan inte se något i backend, superuser

Post by EE Photo » Thu Mar 01, 2012 10:41 am

Kan du berätta vad problemet var?
Besök gärna min webbplats: http://www.fotoforalla.se/

User avatar
oxiepagen
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1712
Joined: Thu Nov 15, 2007 4:12 pm
Location: Oxie, Sweden
Contact:

Re: Kan inte se något i backend, superuser

Post by oxiepagen » Fri Mar 09, 2012 8:09 am

Jag fick också detta problem när jag körde jUpgrade och uppdaterade från 1.5 till 2.5.
Det slutade med att jag fick göra om det och såg att prefixen på tabellerna stod fel och när man fick rätt på de så fungerade det.
Bara ett tillägg.
Mvh / Regards
Andreas Lindvall - Moderator Swedish forum
http://www.oxiepagen.se


Locked

Return to “Användning och administration”