Propblem med menyobjekt

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
haki
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 53
Joined: Tue Aug 16, 2011 2:18 pm

Propblem med menyobjekt

Post by haki » Sun Jun 17, 2012 1:21 pm

Jag har ett Menyobjekt som länkar till en sida "Sida1" sedan har jag undermeny som är länkad till ej publik sida, "Sida2"
Är man inloggad och klickar på länken till "Sida1" ser man länken till "Sida2" men man ser inte innehållet på "Sida1" Vad beror detta på och hur löser jag detta?

Förstår ni vad jag menar?
//Hans
Last edited by haki on Tue Jun 19, 2012 7:37 am, edited 1 time in total.

User avatar
oxiepagen
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1712
Joined: Thu Nov 15, 2007 4:12 pm
Location: Oxie, Sweden
Contact:

Re: problem med behörighet

Post by oxiepagen » Mon Jun 18, 2012 4:59 pm

Hej,
Detta låter som ett konstigt fel.
Har du någon länk och kanske någon demoinloggning till din sida så man kan se ?

Om du har en artikel publik så ska den inte försvinna när man loggar in.
Mvh / Regards
Andreas Lindvall - Moderator Swedish forum
http://www.oxiepagen.se

haki
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 53
Joined: Tue Aug 16, 2011 2:18 pm

Re: Propblem med menyobjekt

Post by haki » Tue Jun 19, 2012 11:23 am

haki wrote:Jag har ett Menyobjekt som länkar till en sida "Sida1" sedan har jag undermeny som är länkad till ej publik sida, "Sida2"
Är man inloggad och klickar på länken till "Sida1" ser man länken till "Sida2" men man ser inte innehållet på "Sida1" Vad beror detta på och hur löser jag detta?

Förstår ni vad jag menar?
//Hans

Jag böt till annan menymodul och nu fungerar det som det ska.
(Menu Accordeon CK fungerar inte för mig). Nu använder jag den som kom med programmet från början.

haki
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 53
Joined: Tue Aug 16, 2011 2:18 pm

Re: Propblem med menyobjekt

Post by haki » Thu May 30, 2013 10:20 am

haki wrote:Jag har ett Menyobjekt som länkar till en sida "Sida1" sedan har jag undermeny som är länkad till ej publik sida, "Sida2"
Är man inloggad och klickar på länken till "Sida1" ser man länken till "Sida2" men man ser inte innehållet på "Sida1" Vad beror detta på och hur löser jag detta?

Förstår ni vad jag menar?
//Hans


Locked

Return to “Användning och administration”