Drop-down-menyer på frontpage?

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
m1911
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 21
Joined: Thu May 10, 2012 6:04 pm

Drop-down-menyer på frontpage?

Post by m1911 » Sun Aug 26, 2012 12:25 pm

Hej.
Jag får inte drop-down menyerna att fungera på förstasidan.
Om man går in på resektive menys sida så fungerar dropdown-menyerna.
Själva meny-knappen pekar på en artikel och när man är där så fungerar allt som det ska, men inte på förstasidan.
Någon som kan hjälpa mig var jag hittar inställningen för detta, måste ju gå att fixa.

Mvh
Jeppe

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 25756
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Drop-down-menyer på frontpage?

Post by Per Yngve Berg » Sun Aug 26, 2012 3:35 pm

Har du satt att Sub-menypunkterna alltid skal visas på modulen?

m1911
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 21
Joined: Thu May 10, 2012 6:04 pm

Re: Drop-down-menyer på frontpage?

Post by m1911 » Sun Aug 26, 2012 6:27 pm

Om du menar "Visa alla undermenyer" i grundinställningar för modulen så,,,ja.
De fungerar på alla andra sidor förutom startsidan (Hem).

User avatar
Zello
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 3869
Joined: Wed Jan 10, 2007 11:23 am
Location: Västerås - Sweden

Re: Drop-down-menyer på frontpage?

Post by Zello » Sun Aug 26, 2012 6:35 pm

Är det så att menyn på startsidan är integrerad med mallen?
Kan den bara visa en nivå?
Vad är det för mall?
Har du en länk till sidan?
Olle Zettergren
Freelance Senior Joomla developer
Moderator Swedish forum

m1911
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 21
Joined: Thu May 10, 2012 6:04 pm

Re: Drop-down-menyer på frontpage?

Post by m1911 » Sun Aug 26, 2012 6:42 pm

http://www.handeldvapen.com
Kika gärna om du ser ngt fel.

mallen är YooTheme Radience

m1911
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 21
Joined: Thu May 10, 2012 6:04 pm

Re: Drop-down-menyer på frontpage?

Post by m1911 » Tue Aug 28, 2012 3:14 pm

Zello wrote:Är det så att menyn på startsidan är integrerad med mallen? - Mallen skall vara kopplad till alla sidor i mallinställningarna.
Kan den bara visa en nivå? - vart ser jag det?
Vad är det för mall? - Se ovan
Har du en länk till sidan?- se ovan

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 25756
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Drop-down-menyer på frontpage?

Post by Per Yngve Berg » Tue Aug 28, 2012 6:57 pm

Jag får drop-down meny under Pistolskytte.


Locked

Return to “Användning och administration”