Page 1 of 1

Lilla "svenska flaggan" saknas

Posted: Thu Mar 14, 2013 3:47 pm
by chico76
Hej.
Jag kör en site med Joomla 2.5.9 med den senaste språkinstallationen från "Svenkjoomla"
Problemet idag är att iconen för den svenska flaggan verkar saknas i installationsfilen.
(även tagit hem filerna och tittat i dom manuellt)
Siten visar de andra språken (Spanska, engelska) utan problem med iconer och allt.
Är detta ett problem med språkpaketet eller något som jag upplever lokalt?

Hela den genererade koden som mod_languages genererar ser ut som följande:

Code: Select all

<div class="mod-languages">

	<ul class="lang-inline">
						<li class="" dir="ltr">
			<a href="/se/">
							<img src="/" alt="Svenska" title="Svenska"/>						</a>
			</li>
								<li class="lang-active" dir="ltr">
			<a href="/es/">
							<img src="data:image/gif;base64,R0lGODlhEgAMAMQAAK5PHqlGGeWuBrtOFb5CEu6vA813VLBZQ4xVSsWJKM2cDqlgJNWlCfnAAseKQ8OWRK5ZE8RNGLWJFb5/hM9qTcaeN7h1Fr2in//EAMYLHgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACH5BAAAAAAALAAAAAASAAwAAAUuYCaOZGmeaJpiLMZIStPONFZAwSLUfEIclwqvRhkgJoYh7WEBRBzKqFJFrVpRIQA7" alt="Español" title="Español"/>						</a>
			</li>
								<li class="" dir="ltr">
			<a href="/en/">
							<img src="data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABIAAAAMCAMAAABYzB2OAAACGVBMVEXUGC3vp6/oj5oBJXHULkLULULav83PFCvPEyrtkpvgOEjrnKZ9kb8SLHggS5kSKXbSFiwBJHLQFCv/394OLYLql6HaM0XMAxzWvMvH0+YfRpT/+/kfNn3MCCDzgokYNn8HNHz/+vgBKIQMKoH31dkGLoX2k5kAKYItVZ4AGXfWNEjpk52srMrSIzj4sbW2ZYDsVWHoVGD2z9PRan1gcqv1y9ASJ3TthY7ugInmfIkAGnnfYHDp5u7dvMIBKXSJlLdgf7jrVmLADxz/6ObeUmHc7PfKcHfyl5//7+7Y6PVkcqlwbZIBHWz27vHNDCR3aJrweIBwYJTMBh+zaYZumcvT6urrn6n44eTVMETPEioSKnfXOUzXOEzVMUUSI3MQL4PRaXzwpqYgTo7/6+nGICoSH2//4uH0k5nZvswpUpzojJfnV2NUYqCuZIMYOYTzmaDTKT5of7U8WpZqhbrfxtLXIS3Z4u+uUXDojpkAIH3B2e7++/tyeKPulJ30ys////zrq7WEnMeusM04XqTMu78AHnoiS5rpkJr/5uUAHHjdNEZjgaoBJ3Pc6/fpVmPqlqDWNEcPNHrnVGFmdasrWZPrp7AGMYrqeYPokp1+lsO1Yn/REB/w3+XW3OoSKnbd8Pv/6ujMBR3zi5Lo+v/spa4AFXXvmqLT0N/sjJbPFSzW3OvfpaPup6/bR1gAD3C0yOPNBh7LABn////RauAPAAAA5ElEQVQI12Owl0nl542Sty2dnVhkxjsvLq+GwdmVJ35pqyobwwZGjU7NaV6zDBn6Ajp6eZQrM4BCfEqT9SfJCTPkBLtMTy6bWSKwYWpjbraFyvxihibJ8DV1ivVGHEFhHnqmm6qX6zBwdcVGT2BlKWCP1I2I0WJhFeNi2AgB4uwrZaFMhnwmJm1uUU5LDj/r2vaKfu4Z7gwOVZs2LVOzmSO0sGHxJukszlUhDOt9VzgaB0pJMGxY0mwyN818bTlDukGCf5uVOsipmetECj0XLGJw804SZLZTaElxWj2FucdnYncoABAxTGsnx9H6AAAAAElFTkSuQmCC" alt="English (UK)" title="English (UK)"/>						</a>
			</li>
				</ul>

</div>
Som ni klart kan se så har inte den svenska iconflaggan någon adress samt att jag hittade ingen flagga i språkpaketet.

Mvh
/Cristian Herrera

Re: Lilla "svenska flaggan" saknas

Posted: Thu Mar 14, 2013 4:07 pm
by Zello
Ändra se till sv i inställningarna för innehållsspråken.

Bilderna ligger i Joomlainstallationen. Inte i språkpaketet.

Re: Lilla "svenska flaggan" saknas

Posted: Thu Mar 14, 2013 4:14 pm
by chico76
Tack så hemskt mycket för snabbt svar Zello!
Testade och det fungerade utmärkt!

Re: Lilla "svenska flaggan" saknas

Posted: Thu Mar 14, 2013 4:15 pm
by chico76
Kan manrkera frågan som löst på ett enkelt sätt så att andra forumanvändare kan se det redan från topics-listan?