Nya artiklar beter sig konstigt?!

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
Creatora
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Tue Jun 19, 2012 11:45 am

Nya artiklar beter sig konstigt?!

Post by Creatora » Tue Mar 04, 2014 5:28 pm

Jag upptäckte idag när jag skulle uppdatera en sida att om jag lägger till en ny artikel och lägger den i menyn så pajar layouten.

http://www.brukarrevisionsbyrån.se/index.php/ct-menu-item-7 Den ser ut som den ska. Däremot: http://www.brukarrevisionsbyrån.se/index.php/ct-menu-item-66 Ser helt galen ut.

Sidan beter sig såhär oavsett vilken mall jag använder, även joomlas inbyggda.
Har försökt leta runt och begripa vad som är fel, men jag hittar inget.
Testade att kopiera en fungerande meny och koppla till kontakt, men icke, samma fel då med.

Vet inte om felet kom nu när jag uppdaterade till senaste versionen, men jag misstänker det.

Den här sidan kan jag riva och installera om ifall att det behövs.

User avatar
oxiepagen
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1712
Joined: Thu Nov 15, 2007 4:12 pm
Location: Oxie, Sweden
Contact:

Re: Nya artiklar beter sig konstigt?!

Post by oxiepagen » Fri Mar 07, 2014 9:16 pm

Hej,

Den sista länken ger en 404...
Mvh / Regards
Andreas Lindvall - Moderator Swedish forum
http://www.oxiepagen.se

Creatora
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Tue Jun 19, 2012 11:45 am

Re: Nya artiklar beter sig konstigt?!

Post by Creatora » Sat Mar 08, 2014 11:15 am

Nu är den uppe igen. Tog bort sidan då jag varit borta några dagar.
Försökte uppdatera Joomla men fick ett felmeddelande om att filen var korrupt eller att något annat felade.

Har varit borta så jag har inte hunnit testa vad som kan tänkas fela.


Locked

Return to “Användning och administration”