Jag får inte Akeeba extraxt Wizard att packa upp mina .jpa

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
wmgumam
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Tue Feb 01, 2011 10:38 am

Jag får inte Akeeba extraxt Wizard att packa upp mina .jpa

Post by wmgumam » Tue Apr 17, 2012 1:12 pm

Jag har gjort en backup av min site på min lokala server och tänkta mha Akeeba Extraxt Wizard installera den på one.com, problemet är att wizarden säger att filerna är uppackade men målmappen är tom. Målamappen är på min maskin, tänkte köra över filerna mha FTP sen.
Finns det någon som varit med om detta förut.
Jag kör på Windows Xp home edition, har en wampp server installerad och Joomla 2.5.4.

 
EE Photo
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1858
Joined: Mon Dec 14, 2009 4:17 pm

Re: Jag får inte Akeeba extraxt Wizard att packa upp mina .j

Post by EE Photo » Tue Apr 17, 2012 1:38 pm

Har du kryssat i "Dry run"?
Besök gärna min webbplats: http://www.fotoforalla.se/

wmgumam
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Tue Feb 01, 2011 10:38 am

Re: Jag får inte Akeeba extraxt Wizard att packa upp mina .j

Post by wmgumam » Tue Apr 17, 2012 4:17 pm

Först körde jag utan rutan ikryssad, men sen provade jag att kryssa i den( fast det verkade ju helt fel) Resultatet är lika illa i båda varianterna. Jag har också provat att ta bort krysset i rutan om "Ignore most errors".

EE Photo
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1858
Joined: Mon Dec 14, 2009 4:17 pm

Re: Jag får inte Akeeba extraxt Wizard att packa upp mina .j

Post by EE Photo » Tue Apr 17, 2012 4:58 pm

Kör du senaste versionen av Extract Wizard?
Besök gärna min webbplats: http://www.fotoforalla.se/

wmgumam
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Tue Feb 01, 2011 10:38 am

Re: Jag får inte Akeeba extraxt Wizard att packa upp mina .j

Post by wmgumam » Tue Apr 17, 2012 8:26 pm

Nu gjorde jag en ominstallation av Akeeba Extract Wizard och la tillbaka filerna i samma mapp och då fungerade det... trodde att man kunde lägga filerna i valfri mapp.
Håller tummarna för att detta fungerar ända i mål nu.
Tack.

 

Locked

Return to “Installation, backup och säkerhet”