iFrame i en modul (jo, det finns andra inlägg om detta)

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
User avatar
icebear
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 662
Joined: Wed Oct 26, 2005 9:14 pm
Location: Sweden

iFrame i en modul (jo, det finns andra inlägg om detta)

Post by icebear » Mon Feb 25, 2013 5:59 pm

Har sett inlägg på Engelska ang problem med iFrames i moduler, men inte sett mitt speciella problem.

Jag skulle lägga in en iFrame från Google maps i en modul som ska ligga på första sidan.
Först så använde jag den inbyggda editorn Tiny.
Jag kopierade koden från Googe maps och lade in den i min modul.
Det fungerade först, men sedan så syntes bara texten ovanför iFramen...

Det är inte så lätt att se något fel, då koden inte ser likadan ut sedan man klistrat in den,
när man sen går tillbaka och tittar på den i Editor - TinyMCE...

Så jag testade med Editor - JCE.
Gick fint att klistra in koden, men rutan blev för stor, så jag skulle ändra detta.
Visade sig att koden inte går att visa alls i JCE när man går tillbaka... :(
Så det fungerade inte heller.

Till slut så bytte jag till Editor - CodeMirror
Den visar ju bara ren kod, och då såg jag till slut koden och kunde ändra storleken på min iFrame.

JCE har ju också en plugin som heter just iFrame, men jag har JCE 2.31 och den Plugin för iFrame jag har heter 2.00 och den går inte att installera. Om det beror på att den är för gammal vet jag inte.

User avatar
oxiepagen
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1712
Joined: Thu Nov 15, 2007 4:12 pm
Location: Oxie, Sweden
Contact:

Re: iFrame i en modul (jo, det finns andra inlägg om detta)

Post by oxiepagen » Tue Feb 26, 2013 7:28 pm

Hej,
Använd dig av detta plugin istället http://www.nonumber.nl/extensions/sourcerer
Då ska du se till att det ska lösa sig.
Mvh / Regards
Andreas Lindvall - Moderator Swedish forum
http://www.oxiepagen.se


Locked

Return to “Komponenter, moduler och plugin”