Virtuemart

Moderators: chrille, Zello

Forum rules
Forumregler
Teqorious
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 28
Joined: Sun Dec 21, 2008 1:37 pm

Virtuemart

Postby Teqorious » Mon Sep 30, 2013 8:14 pm

Hej,

Jag håller på med en webshop och har lagt in produkter i olika kategorier som jag skapat.
Nu helt plötsligt kan jag inte trycka på "spara & stäng", "spara" eller "stäng" i någonstans i Virtuemart. Jag kan tex. skapa en ny produkt men den går inte att spara.
Det enda jag får när jag trycker på någon av knapparna är en "#" i adressfältet.

Har någon varit ute för detta?
Last edited by Teqorious on Sun Oct 06, 2013 3:01 pm, edited 1 time in total.

User avatar
sweup
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 885
Joined: Tue Dec 02, 2008 1:22 pm
Contact:

Re: Virtuemart

Postby sweup » Tue Oct 01, 2013 7:25 pm

Låter som ngt med JavaScript. Har du testat en annan webbläsare?
http://www.joomlasverige.se
Översättningar av tillägg, intervjuer och mer
..
http://www.begravningsportalen.se - Allt om begravning, sorg och gemenskap

Teqorious
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 28
Joined: Sun Dec 21, 2008 1:37 pm

Re: Virtuemart

Postby Teqorious » Wed Oct 02, 2013 9:17 pm

Jepp, jag har provat både IE och Firefox och det är samma problem i båda.

Däremot om jag sätter shoppen som "offline" så kunde man klicka på "spara" som vanligt....

Teqorious
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 28
Joined: Sun Dec 21, 2008 1:37 pm

Re: Virtuemart

Postby Teqorious » Sun Oct 06, 2013 3:00 pm

Nu har jag löst problemet och jag var tvungen att inaktivera ett plugin - "Button - Simple Image Gallery Pro".


Return to “Komponenter, moduler och plugin”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests