Page 1 of 1

Virtuemart

Posted: Mon Sep 30, 2013 8:14 pm
by Teqorious
Hej,

Jag håller på med en webshop och har lagt in produkter i olika kategorier som jag skapat.
Nu helt plötsligt kan jag inte trycka på "spara & stäng", "spara" eller "stäng" i någonstans i Virtuemart. Jag kan tex. skapa en ny produkt men den går inte att spara.
Det enda jag får när jag trycker på någon av knapparna är en "#" i adressfältet.

Har någon varit ute för detta?

Re: Virtuemart

Posted: Tue Oct 01, 2013 7:25 pm
by sweup
Låter som ngt med JavaScript. Har du testat en annan webbläsare?

Re: Virtuemart

Posted: Wed Oct 02, 2013 9:17 pm
by Teqorious
Jepp, jag har provat både IE och Firefox och det är samma problem i båda.

Däremot om jag sätter shoppen som "offline" så kunde man klicka på "spara" som vanligt....

Re: Virtuemart

Posted: Sun Oct 06, 2013 3:00 pm
by Teqorious
Nu har jag löst problemet och jag var tvungen att inaktivera ett plugin - "Button - Simple Image Gallery Pro".