Problem med mallar

Moderators: chrille, Zello

Forum rules
Forumregler
Locked
User avatar
ahidman
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 436
Joined: Sat Nov 05, 2005 6:41 pm
Location: Linköping

Problem med mallar

Post by ahidman » Fri Nov 23, 2012 6:44 pm

[Mod: Tråden är flyttad till rätt kategori.]

Hej!

Det fungerar inte för mig att koppla en speciell mall till en särskild meny.
Jag har en mall som är primär / standard för hela webbplatsen. Sen har jag en annan mall som jag vill ha kopplat till några menyer. Jag markerar mallen som tilldelas de menyerna jag vill mallen ska visas i. Men det fungerar inte för mig, det är fortfarande det primära mallen som visas.
Vad har jag missat?

Jag har satt på bug-funktionen så att ni som eventuellt kan läsa ut något om vad som händer när man klickar på menyn "testmeny" som inte borde visa standardlayouten utan mallen "Atomic- Default"

Detta gäller sajten "http://www.spejse.se"

Jag skulle vara otroligt tacksam om någon kan hjälpa mig med detta!

Vänliga hälsningar
anders
Best regards, Ahidman. Sweden

http://spejset.se
Site under construction

User avatar
oxiepagen
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1712
Joined: Thu Nov 15, 2007 4:12 pm
Location: Oxie, Sweden
Contact:

Re: Problem med mallar

Post by oxiepagen » Mon Nov 26, 2012 8:42 pm

Hej,
Först och främst fungerar det inte att gå in på din hemsida.

Till problemet så tror jag att det är din aktuella mall som tar ut den andra, då jag tror du har den aktuella mallen som markerad på alla sidor. Kolla om du kan bocka av de sidor du vill ha den andra mallen på och se om det fungerar.
Mvh / Regards
Andreas Lindvall - Moderator Swedish forum
http://www.oxiepagen.se

User avatar
ahidman
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 436
Joined: Sat Nov 05, 2005 6:41 pm
Location: Linköping

Re: Problem med mallar

Post by ahidman » Sat Dec 01, 2012 3:01 am

oxiepagen wrote:Hej,
Först och främst fungerar det inte att gå in på din hemsida.

Till problemet så tror jag att det är din aktuella mall som tar ut den andra, då jag tror du har den aktuella mallen som markerad på alla sidor. Kolla om du kan bocka av de sidor du vill ha den andra mallen på och se om det fungerar.
Tack för ditt svar!
Det du föreslår har jag fullt ut kollat, och det är inte det som är felet!
Nu har jag tröttnat och börjar bygga upp sajten från början i stället

MVH
Anders
Best regards, Ahidman. Sweden

http://spejset.se
Site under construction


Locked

Return to “Mallar (templates) och design”