Page 1 of 1

Login failure

Posted: Fri Mar 22, 2019 5:23 pm
by LukeDouglas
I have used my account on Joomla.org for years!!! However when I went to login, it didn't accept my password. When I put in my username and email (which I know is correct), it says there is no username for the one I entered. I'm not sure 'why' you can 'recover' your username by simply using your email address but what this causes is it forces you to create a 'new' account to be able to post on forums.

Now this is fine EXCEPT now I have lost all my linkage to my previous topics that I have posted for well over 10 years!!!

So if there is 'any' administrator of the forums who can assist in me gaining access to my previous account, use the email on this account and I'll send you the credentials I had on my first account. I really need to keep access to my previous topics.

:(

Re: Login failure

Posted: Fri Mar 22, 2019 5:28 pm
by Webdongle

Re: Login failure

Posted: Fri Mar 22, 2019 5:42 pm
by toivo
Has the account somehow sorted itself out - 188 posts, or do you have two accounts? Each member is allowed to have only one account.

LukeDouglas.png

Re: Login failure

Posted: Fri Mar 22, 2019 11:08 pm
by LukeDouglas
WOW, this is really screwy. All of my previous topics are showing on this 'new' account I setup. The only thing I did differently was I setup my username as 'LukeDouglas' instead of the original 'lukedouglas'.

So I am assuming it matched up the usernames and updated the account with the new credentials. Whatever! I like it. :)