module doesn't show the pictures

General questions relating to Joomla! 3.x.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you should use this tool to help you post.
Post Reply
Doerr
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Thu Aug 30, 2018 6:52 am

module doesn't show the pictures

Post by Doerr » Thu Aug 30, 2018 7:00 am

Hello everyone,

I'm using the newest Version of Joomla and so far everything worked great. But now I'm confronted with the problem that I used DJ-Imageslider and FavImageHover. All the pictures are in the right folder and the informations should be set right. But in the Homepage doesn't load the pictures. e.g. the FavImageHover module, which is in the big blue banner, works. Because you can click on the link, but everything is invisible. All the extensions are updated. Can someone tell me, what i did do wrong or what i did I forget?

Here is a link to my Website: http:// new.t-td.de/ de-de/
Last edited by toivo on Thu Aug 30, 2018 9:47 am, edited 1 time in total.
Reason: mod note: broke link on request

User avatar
pmleconte
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 406
Joined: Fri Mar 17, 2017 12:55 pm
Location: France

Re: module doesn't show the pictures

Post by pmleconte » Thu Aug 30, 2018 7:15 am

Hi,

Just checked your website with sucuri, https://sitecheck.sucuri.net/results/new.t-td.de/de-de/, it did not like it, it contains a bunch of malwares or supposed so...

Pascal
If anything can go wrong, it will.
https://www.conseilgouz.com/en

Doerr
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Thu Aug 30, 2018 6:52 am

Re: module doesn't show the pictures

Post by Doerr » Thu Aug 30, 2018 7:55 am

Thanks you are correct. I'll remove all the malware. Could the malware be a reason for not showing the pictures?

User avatar
pmleconte
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 406
Joined: Fri Mar 17, 2017 12:55 pm
Location: France

Re: module doesn't show the pictures

Post by pmleconte » Thu Aug 30, 2018 9:34 am

Doerr wrote:
Thu Aug 30, 2018 7:55 am
Could the malware be a reason for not showing the pictures?
Not sure, but it's difficult to help you as we can't look at your website if it contains malwares.

Pascal
If anything can go wrong, it will.
https://www.conseilgouz.com/en

User avatar
fcoulter
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1685
Joined: Thu Sep 13, 2007 11:39 am
Location: UK
Contact:

Re: module doesn't show the pictures

Post by fcoulter » Thu Aug 30, 2018 9:51 am

I am not seeing any suggestion of malware on the Sucuri scan.

It reports "Our scanner found technical issues on your site", but if you look at what the technical issue is, it seems to be that the site is not using their firewall. Sucuri are a business, and they are trying to sell their product.

Did you see any report of actual malware in the scan that you checked a couple of hours ago? If so, what malware exactly? If not then please do not suggest that the site is hacked, when actually the report shows only a technical issue.

It is not unknown for malware to be designed to appear only occasionally, in order to avoid the site being blacklisted, so it is possible that a site to appear clean when it showed malware earlier in the day.

But it is important to be accurate about this, and to not spread alarmist reports about non-issues.
Screenshot_2018-08-30 Sucuri Security.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
http://www.spiralscripts.co.uk for Joomla! extensions
http://www.fionacoulter.com/blog my personal website
Security Forum moderator :: VEL team member
"Wearing my tin foil hat with pride"

User avatar
pmleconte
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 406
Joined: Fri Mar 17, 2017 12:55 pm
Location: France

Re: module doesn't show the pictures

Post by pmleconte » Thu Aug 30, 2018 11:30 am

fcoulter wrote:
Thu Aug 30, 2018 9:51 am
I am not seeing any suggestion of malware on the Sucuri scan.....
I think that Doerr corrected it, because there was a full page this morning (9.00am french time).

Pascal
If anything can go wrong, it will.
https://www.conseilgouz.com/en

User avatar
pmleconte
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 406
Joined: Fri Mar 17, 2017 12:55 pm
Location: France

Re: module doesn't show the pictures

Post by pmleconte » Thu Aug 30, 2018 11:35 am

Doerr wrote:
Thu Aug 30, 2018 7:55 am
Thanks you are correct. I'll remove all the malware. Could the malware be a reason for not showing the pictures?
Everything seems to be ok now. Do you still experience a problem ?

Pascal
If anything can go wrong, it will.
https://www.conseilgouz.com/en

User avatar
pmleconte
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 406
Joined: Fri Mar 17, 2017 12:55 pm
Location: France

Re: module doesn't show the pictures

Post by pmleconte » Thu Aug 30, 2018 11:42 am

fcoulter wrote:
Thu Aug 30, 2018 9:51 am
I am not seeing any suggestion of malware on the Sucuri scan.....

But it is important to be accurate about this, and to not spread alarmist reports about non-issues.
Before working on a problem, I always check the website using Sucuri Site Check.

My big mistake is that I did not take a screen copy this morning. I'll keep it in mind for the next time.

Pascal
If anything can go wrong, it will.
https://www.conseilgouz.com/en

User avatar
fcoulter
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1685
Joined: Thu Sep 13, 2007 11:39 am
Location: UK
Contact:

Re: module doesn't show the pictures

Post by fcoulter » Thu Aug 30, 2018 11:55 am

My big mistake is that I did not take a screen copy this morning. I'll keep it in mind for the next time.
Yes that would be really helpful. As I said some malware is deliberately designed to only show randomly, to avoid the site from being blacklisted by Google.

If you are correct (and I don't doubt this), then the OP needs to properly clean the site, simply deleting the malware is not enough. If you do not clean it thoroughly then it will soon be re-infected

Doerr, this is the method: viewtopic.php?f=714&t=946026

If you require further assistance you can open a new topic in the security forum viewforum.php?f=714 . Please use the forum post assistant viewtopic.php?f=714&t=793531
http://www.spiralscripts.co.uk for Joomla! extensions
http://www.fionacoulter.com/blog my personal website
Security Forum moderator :: VEL team member
"Wearing my tin foil hat with pride"

Doerr
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Thu Aug 30, 2018 6:52 am

Re: module doesn't show the pictures

Post by Doerr » Thu Aug 30, 2018 12:11 pm

Thanks to all of you. I solved the problem. I set the wrong layout effect.

User avatar
fcoulter
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1685
Joined: Thu Sep 13, 2007 11:39 am
Location: UK
Contact:

Re: module doesn't show the pictures

Post by fcoulter » Thu Aug 30, 2018 12:14 pm

You need to solve the bigger problem that your site is hacked and apparently showing malware. If you do not you will eventually be blacklisted.
http://www.spiralscripts.co.uk for Joomla! extensions
http://www.fionacoulter.com/blog my personal website
Security Forum moderator :: VEL team member
"Wearing my tin foil hat with pride"


Post Reply

Return to “General Questions/New to Joomla! 3.x”