Blog Articles Will Not Publish

General questions relating to Joomla! 3.x. Please consider the availability of third-party templates and extensions when deciding which Joomla version to use.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you should use this tool to help you post.
smpespy
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Wed Feb 22, 2017 8:17 pm

Blog Articles Will Not Publish

Postby smpespy » Wed Sep 13, 2017 1:07 pm

On the backend, it looks as though the article/blog post should be published to the site. I've checked the publish time/date, etc. Refreshed cached - everywhere. The blog still isn't showing up.

User avatar
AMurray
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2942
Joined: Sat Feb 13, 2010 7:35 am
Location: Australia

Re: Blog Articles Will Not Publish

Postby AMurray » Wed Sep 13, 2017 10:01 pm

Not sure what the question has to do with **installing joomla** ??? ??? This should be in the "General Questions" forum. What Joomla version are you using?

Have you set it to be for Registered Users only?

A link to your site would assist us; we need to confirm what you have asked is correct, and not just a glitch at your end. Could you also provide a back-end screenshot (that is of your article manager, showing the published status of the articles in question). Looks like you're new to the forum so attachments are not allowed until you reach 25 posts or something, but you could put an image on a remote server (e.g. your hosting) and just direct link to the image and post the URL here..

When refreshing the cache, do you mean browser or joomla cache. Just to be sure you've checked both. Does this occur in all browsers (e.g. check the major ones like IE, Firefox. Opera, Chrome). Other members could possibly check other browsers.).
Regards,
--------------------------------------------------------------
A Murray
Millennium Falcon - it's the ship that made the Kessel run in less than 12 parsecs! The fastest hunk of junk in the galaxy.

User avatar
AMurray
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2942
Joined: Sat Feb 13, 2010 7:35 am
Location: Australia

Re: Blog Articles Will Not Publish

Postby AMurray » Wed Sep 13, 2017 10:03 pm

How are you displaying the article e.g. a menu link or is it on the home page like a featured article? Or Category blog view etc.
Regards,
--------------------------------------------------------------
A Murray
Millennium Falcon - it's the ship that made the Kessel run in less than 12 parsecs! The fastest hunk of junk in the galaxy.


Return to “General Questions/New to Joomla! 3.x”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests