Captcha not working only on registerform

Need help with the Administration of your Joomla! 3.x site? This is the spot for you.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
hifish
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Thu Sep 14, 2017 2:50 pm

Captcha not working only on registerform

Postby hifish » Thu Sep 14, 2017 2:55 pm

Hi

I've activate the Captcha - it is working on Forgot Password and also on Forgot Username - but NOT in the Registerform.

In the Registerform is the Captcha not showing.

Can u help me?

It's very important because we've a lot of spam-register :-(

many thanks for your help...

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 23662
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Captcha not working only on registerform

Postby Per Yngve Berg » Thu Sep 14, 2017 3:12 pm

Mod. Note: Relocated the topic to the Administration Forum. This has nothing to do with security.

Have you tried with the Protostar template? Your template may have an override with a bug.

hifish
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Thu Sep 14, 2017 2:50 pm

Re: Captcha not working only on registerform

Postby hifish » Thu Sep 14, 2017 3:23 pm

hi

thanks - i have tried but is also not working..

what can i do?

hifish
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Thu Sep 14, 2017 2:50 pm

Re: Captcha not working only on registerform

Postby hifish » Sat Sep 16, 2017 1:58 pm

Hi

The issue is solved. The problem was a thirth component (Ultimate User) - so i have to create the captcha also there...

now is working nice :-)

... and no spam anymore :-)


Return to “Administration Joomla! 3.x”

Who is online

Users browsing this forum: abernyte and 6 guests