Custom repeater fields will not save styling

Need help with the Administration of your Joomla! 3.x site? This is the spot for you.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Post Reply
User avatar
guywalder
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 301
Joined: Mon Mar 04, 2013 9:55 am
Contact:

Custom repeater fields will not save styling

Post by guywalder » Thu Aug 15, 2019 5:18 am

Hi all,

I'm facing a weird bug with one of our sites. We've set a custom field for article with repeater that was set with text editor. It worked just fine until not long ago. Now we've noticed that the fields will not save styling. No line break, no bold, nothing. Everything is stripped. In addition, I've noticed that when I save the article when while viewing it in the custom fields tab there's no version saved for the article although it says that article was saved.

This are the things we've tried:
1. Changing the editor - tried TinyMCE, JCE, ARK, and without editor at all.
2. Update to Joomla's latest version - 3.9.11.
3. Under Global Configuration -> Text Filters -> Super Users have no filters set to it.
4. Disabled all cache - Site side, server side etc.
5. Setup the website on localhost and test for any difference.
6. All sort of PHP versions.

Nothing helps.

Any other suggestions?

Thank you in advance,

Guy.

User avatar
guywalder
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 301
Joined: Mon Mar 04, 2013 9:55 am
Contact:

Re: Custom repeater fields will not save styling

Post by guywalder » Sun Aug 18, 2019 11:02 am

Update:
This bug seems to be existing since Joomla 3.9.6. Using J3.9.4 "solved" the issue.


Post Reply

Return to “Administration Joomla! 3.x”