Startpage did not load on start - it's loading a content page

Need help with the Administration of your Joomla! 3.x site? This is the spot for you.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Windows Defender SmartScreen Issues <-- please read this if using Windows 10.
Post Reply
rbxde
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Tue Sep 27, 2022 3:04 pm

Startpage did not load on start - it's loading a content page

Post by rbxde » Wed Sep 28, 2022 6:27 am

Hello :)

It's quite a while since I worked with joomla, so maybe you can help me :)

The Website is https://www.bara-funk.de - when you open it, it's loading a content page "?view=article&id=79&catid=9".

In the footer menu is an entry called "Startseite" what means Startpage. This Link is set to a single entry - the startpage. The Star is also set.

When I create an extra Link in the Top Menu with the same startpage content, and I click it, it works.

I reset the htaccess-file and looked in the redirection-plugin, too. Not a solution.

Do you have any recommendations to fix this?

It is joomla 3.10.11 if it's neccesary.

Thanks in advice,
René

User avatar
pe7er
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 23963
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:55 pm
Location: Nijmegen, Netherlands
Contact:

Re: Startpage did not load on start - it's loading a content page

Post by pe7er » Wed Sep 28, 2022 11:41 am

Welcome to Joomla forum!

Sorry, I'm not really sure what your error is. I do not see the "?view=article&id=79&catid=9" in the URL.

How did you create the other "Startseite" menu items?
Did you choose the Menu Item Type "System > Menu Alias"?
Kind Regards,
Peter Martin, Global Moderator
Company website: https://db8.nl (Renewed!) - Joomla specialist, Nijmegen, Netherlands
The best website: https://the-best-website.com

rbxde
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Tue Sep 27, 2022 3:04 pm

Re: Startpage did not load on start - it's loading a content page

Post by rbxde » Wed Sep 28, 2022 12:04 pm

Oh wtf... It depends on my browser... with an other browser it works -.-

I don't know why I didn't tested it with another browser ^^

User avatar
pe7er
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 23963
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:55 pm
Location: Nijmegen, Netherlands
Contact:

Re: Startpage did not load on start - it's loading a content page

Post by pe7er » Wed Sep 28, 2022 12:05 pm

Good to hear that you found the source of the issue. Thanks for sharing that info!
Kind Regards,
Peter Martin, Global Moderator
Company website: https://db8.nl (Renewed!) - Joomla specialist, Nijmegen, Netherlands
The best website: https://the-best-website.com


Post Reply

Return to “Administration Joomla! 3.x”