Article links broken. Menu links also broken. ... :/ ?

Need help with the Administration of your Joomla! 3.x site? This is the spot for you.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
Clare12345
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 34
Joined: Sun Jan 22, 2012 1:36 am

Article links broken. Menu links also broken. ... :/ ?

Post by Clare12345 » Wed Dec 19, 2012 3:34 am

Hi,

I had noticed that my menu links were only going to 404 Not Found pages, and I figured out a way to get around that (by making every menu link an "external link" and adding the whole http:// in front of it). But now I am noticing that also the links to the title of the articles and the "read more" buttons also send me to 404 Not Found pages every time. However, for the menu items only, when I take the link from the administrator back end and enter it specifically in the browser, it does go to that page. The page exists but the links don't work.

What could be wrong?

I upgraded from 3.0 to 3.1 and then 3.2, but this problem was there the whole time. This also seems to be the only problem I am having at this time.

I am using SEF friendly urls. Could that be the problem?

This is the link that tries to open when I click on an article name or "read more.":
http://www.blog.mysite.com/2-uncategori ... ticle-name

Joomla 3.0 was installed clean on blog.mysite.com with no problems.

Thank you ahead of time,

Clare

sovainfo
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 8808
Joined: Sat Oct 01, 2011 7:06 pm

Re: Article links broken. Menu links also broken. ... :/ ?

Post by sovainfo » Wed Dec 19, 2012 9:09 am

How do your SEO settings look like in the global configuration of Joomla. Did you activate htaccess.txt?
Issue with migrating? Include logs/joomla_update.php in your report!
Blank screen? Verify pagesource for HTML code (javascript error)
Installation failing on populating database? Install with set_time_limit(0)
Document your customizations!

Clare12345
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 34
Joined: Sun Jan 22, 2012 1:36 am

Re: Article links broken. Menu links also broken. ... :/ ?

Post by Clare12345 » Wed Dec 19, 2012 1:16 pm

IT WORKS!!!!

Thank you. It was the htaccess.txt file. I forgot to change it to .htaccess. Now everything seems to be working perfectly.

Thank you sovainfo!


Locked

Return to “Administration Joomla! 3.x”