Untrash a menu (not a menu item)

Need help with the Administration of your Joomla! 3.x site? This is the spot for you.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
JRelland
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 19
Joined: Tue Sep 24, 2013 7:09 am
Location: France

Untrash a menu (not a menu item)

Post by JRelland » Mon Mar 16, 2015 4:43 pm

Hi and thank you for Joomla

Is there a way to untrash a "menu"? (Not a item menu)
I discarded an important menu by mistake. It seems to me it is always in Joomla as if I want to recreate a new menu with the same title, I have the "already existing menu" message !
In the Menu page, there is no filter for selecting the "menu" (not menu items) in the bin.

I have an access to the database. I did not see if it was possible to maniputate a table!

Thank you for your Help JRelland.

JRelland
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 19
Joined: Tue Sep 24, 2013 7:09 am
Location: France

[Closed] Untrash a menu (not a menu item)

Post by JRelland » Thu May 07, 2015 8:15 am

So, my understanding is we can untrash an item of menu but not a menu.
I've been obliged to do it again :(


Locked

Return to “Administration Joomla! 3.x”