'Robot' message keeps displaying when going to website and joomla

Discussion regarding Joomla! 3.x Performance issues.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Windows Defender SmartScreen Issues <-- please read this if using Windows 10.
Post Reply
supplyingdirect
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 12
Joined: Mon Nov 29, 2021 3:50 pm

'Robot' message keeps displaying when going to website and joomla

Post by supplyingdirect » Mon Nov 29, 2021 3:58 pm

Hello,

Since downloading a Zoo extension, Joomla and our websites keep coming up with this url https://www.schoolfurniture-direct.co.u ... n/captcha/

before entering site, have no idea why this is now coming up, have uninstalled the plug in which we had installed to see if that caused the issue but the message is still showing up before you enter all of our websites..

www.schoolfurniture-direct.co.uk

Anyone know how we can fix this? Desperately need help as this will be stopping customers from getting into the site.
Screenshot 2021-11-29 153333.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

gws
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4633
Joined: Tue Aug 23, 2005 1:56 pm
Location: South coast, UK
Contact:

Re: 'Robot' message keeps displaying when going to website and joomla

Post by gws » Mon Nov 29, 2021 4:02 pm

I don't see that when I visit the site?

supplyingdirect
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 12
Joined: Mon Nov 29, 2021 3:50 pm

Re: 'Robot' message keeps displaying when going to website and joomla

Post by supplyingdirect » Mon Nov 29, 2021 4:13 pm

That's strange, it's only coming up our end then but this is since I installed a Zoo plug in

User avatar
pe7er
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 23708
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:55 pm
Location: Nijmegen, Netherlands
Contact:

Re: 'Robot' message keeps displaying when going to website and joomla

Post by pe7er » Mon Nov 29, 2021 4:14 pm

Your name server ns1.c92881.sgvps.net suggests that your site is hosted at Siteground. Is that correct?

At https://community.cloudflare.com/t/apo- ... e/232361/2 the same issue has been reported.
Apparently it is generated on the server by Siteground.
Kind Regards,
Peter Martin, Global Moderator
https://db8.nl - Joomla specialist, Nijmegen, Netherlands
The best website: https://the-best-website.com

supplyingdirect
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 12
Joined: Mon Nov 29, 2021 3:50 pm

Re: 'Robot' message keeps displaying when going to website and joomla

Post by supplyingdirect » Mon Nov 29, 2021 4:16 pm

Hi, yes it is

User avatar
pe7er
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 23708
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:55 pm
Location: Nijmegen, Netherlands
Contact:

Re: 'Robot' message keeps displaying when going to website and joomla

Post by pe7er » Mon Nov 29, 2021 8:09 pm

I would contact the hosting company about it.
Kind Regards,
Peter Martin, Global Moderator
https://db8.nl - Joomla specialist, Nijmegen, Netherlands
The best website: https://the-best-website.com


Post Reply

Return to “Performance - Joomla! 3.x”