Search Component not loading

Discussion regarding Joomla! 3.x Performance issues.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Post Reply
User avatar
theralph
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 66
Joined: Thu Jul 16, 2009 9:31 pm
Contact:

Search Component not loading

Post by theralph » Thu Sep 06, 2018 4:31 pm

I was trying to figure out a way to get my Search module to return search results for custom modules. I tried to launch the Search component under Components and it just spins and spins and spins and never loads. I checked to see if the component was active in Extensions Manager>Manage and it seems to be active.

I guess before I go any further I was wondering if the native Joomla! search engine searches for content within custom modules.

System info:

Setting Value

PHP Built On Linux gator4242.hostgator.com 3.10.0-693.11.6.1.ELK.el6.x86_64 #1 SMP Tue Jan 23 10:30:30 MST 2018 x86_64
Database Type mysql
Database Version 5.6.39-83.1
Database Collation utf8_unicode_ci
Database Connection Collation utf8mb4_general_ci
PHP Version 7.1.14
Web Server Apache
WebServer to PHP Interface cgi-fcgi
Joomla! Version Joomla! 3.8.12 Stable [ Amani ] 28-August-2018 14:00 GMT
Joomla! Platform Version Joomla Platform 13.1.0 Stable [ Curiosity ] 24-Apr-2013 00:00 GMT
User Agent Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_8_5) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/49.0.2623.112 Safari/537.36

User avatar
Webdongle
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 37261
Joined: Sat Apr 05, 2008 9:58 pm

Re: Search Component not loading

Post by Webdongle » Thu Sep 06, 2018 5:04 pm

http://www.weblinksonline.co.uk/
https://www.weblinksonline.co.uk/updating-joomla.html
"The definition of insanity is doing the same thing over and over again, but expecting different results": Albert Einstein

User avatar
theralph
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 66
Joined: Thu Jul 16, 2009 9:31 pm
Contact:

Re: Search Component not loading

Post by theralph » Thu Sep 06, 2018 10:24 pm

I came up with another solution. I created an article with the custom module contents and then redirected that article to the article that contained the custom module. Now it shows up in the search results.


Post Reply

Return to “Performance - Joomla! 3.x”