Jak zainstalować język w menu "Content"?

Moderator: Radek Suski

Locked
Liczba3
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Sat Apr 14, 2012 7:56 pm

Jak zainstalować język w menu "Content"?

Post by Liczba3 » Sat Apr 14, 2012 7:58 pm

Wgrałem spolszczenie do Joomla 2.5>
Tam gdzie się dało, ustawiłem język polski. Natomiast jak w menu CONTENT wgrać nasz język? Tego tam nie ma.
W menu CONTENT utworzyłem "nowy język". I co dalej robimy? Jest nowa pozycje, podpisana sobie przeze mnie jako niby "PL". I co dalej mam zrobić? Przecież tak języków się nie tworzy, prawda? Jakbym sobie wpisał przecież z klawiatury "RU" to by mi się automatycznie język rosyjski nie ustawił, prawda? Więc na czym to polega bo ja nie wiem? Co robimy dalej z tym językiem?

User avatar
zwiastun
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 145
Joined: Thu Aug 25, 2005 7:40 pm
Location: Polska
Contact:

Re: Jak zainstalować język w menu "Content"?

Post by zwiastun » Mon May 14, 2012 12:07 pm

Prawdopodobnie niepotrzebnie się tym zajmujesz. Jest to opcja przeznaczona tylko dla witryn wielojęzycznych
Korzystaj i ciesz się!


Locked

Return to “Instalacja i aktualizacja”