Upgraded to 3.9.6 but backend shows 3.9.1

Need help upgrading your Joomla! website or converting to Joomla! 3.x?

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Post Reply
User avatar
SOAMJENA
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1274
Joined: Thu May 01, 2008 12:36 pm
Location: QubeSys Technologies Pvt. Ltd ,INDIA
Contact:

Upgraded to 3.9.6 but backend shows 3.9.1

Post by SOAMJENA » Wed May 15, 2019 11:35 am

Hi, I have downloaded the 3.9.x to 3.9.6 zip file and uploaded patched all files via FTP manager.
But backend still shows 3.9.1 even after clearing cache.
Whats wrong ? :eek:
Web Design, eCommerce and Software Development
Joomla Premium Extensions,Templates and Support Packages

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 25779
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Upgraded to 3.9.6 but backend shows 3.9.1

Post by Per Yngve Berg » Wed May 15, 2019 2:39 pm

This is not the way to do it. Use Components->Joomla Update to update.

User avatar
SOAMJENA
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1274
Joined: Thu May 01, 2008 12:36 pm
Location: QubeSys Technologies Pvt. Ltd ,INDIA
Contact:

Re: Upgraded to 3.9.6 but backend shows 3.9.1

Post by SOAMJENA » Wed May 15, 2019 2:47 pm

I have always updated it the same way since 2009.
IT always used to work fine.
Web Design, eCommerce and Software Development
Joomla Premium Extensions,Templates and Support Packages

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 25779
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Upgraded to 3.9.6 but backend shows 3.9.1

Post by Per Yngve Berg » Wed May 15, 2019 3:59 pm

Not after 3.5

User avatar
SOAMJENA
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1274
Joined: Thu May 01, 2008 12:36 pm
Location: QubeSys Technologies Pvt. Ltd ,INDIA
Contact:

Re: Upgraded to 3.9.6 but backend shows 3.9.1

Post by SOAMJENA » Thu May 16, 2019 4:39 am

So I tried this and it gets to this.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Web Design, eCommerce and Software Development
Joomla Premium Extensions,Templates and Support Packages

User avatar
AMurray
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4740
Joined: Sat Feb 13, 2010 7:35 am
Location: Australia

Re: Upgraded to 3.9.6 but backend shows 3.9.1

Post by AMurray » Thu May 16, 2019 8:59 am

For a "Joomla Ace" (!?) according to your forum star-rating, I'm sure you would have been aware of the correct way to update ;)

And given you're web developer, and JOomla extension developer etc, surely you would know that Joomla update is the correct way - very surprised would youn't have known that.
Regards,
--------------------------------------------------------------
A Murray
Millennium Falcon - it's the ship that made the Kessel run in less than 12 parsecs! The fastest hunk of junk in the galaxy.

User avatar
leolam
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 19557
Joined: Mon Aug 29, 2005 10:17 am
Location: Netherlands/ UK/ S'pore/Jakarta/ North America
Contact:

Re: Upgraded to 3.9.6 but backend shows 3.9.1

Post by leolam » Tue May 21, 2019 7:31 am

@Andy: +1
@Soamjena: The solution for your "loading error" http://lmgtfy.com/?q=ajax%20loading%20e ... ot%20found and also a Beginners Guide to Update your Joomla installation: https://docs.joomla.org/J3.x:Updating_f ... ng_version

Leo 8)
Joomla's #1 Professional Support Provider:
-> Joomla Professional Support: https://gws-desk.com -
-> Joomla Specialized Hosting Solutions: https://gws-host.com -
-> Joomla Webmaster Services: gws-webmaster.services


Post Reply

Return to “Migrating and Upgrading to Joomla! 3.x”