Falang Language Switcher Module Shows only one language

This forum is for general questions about extensions for Joomla! 3.x.

Moderators: pe7er, General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Post Reply
selwynnedward
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Sat Aug 31, 2013 12:53 pm
Location: Kuching, Sarawak
Contact:

Falang Language Switcher Module Shows only one language

Post by selwynnedward » Sun Sep 01, 2013 9:14 am

Hi,everyone!

I have created Joomla! 3.x Malay language pack for site only (admin is not included). I manage the content translation using Falang. I have set all contents elements languages to "ALL".

The problem that I have right now is only en-GB is available in the falang language switcher module (front-end). The ms-MY image is not shown.

How can I fix this issue? I'm using Joomla! 3.1.5 Stable [ Ember ] 01-August-2013 14:00 GMT.
Last edited by imanickam on Thu Jul 19, 2018 5:14 am, edited 1 time in total.
Reason: Moved the topic from the forum Language - Joomla! 3.x to the forum Extensions for Joomla! 3.x

selwynnedward
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Sat Aug 31, 2013 12:53 pm
Location: Kuching, Sarawak
Contact:

Re: Falang Language Switcher Module Shows only one language

Post by selwynnedward » Sun Sep 01, 2013 12:44 pm

:-[ Sorry ..my bad, I just found out that in the Create New Content Languages for Malay language, instead of entering "my" in Language Tag, I entered ms-MY.

Problem solved.

User avatar
Azamkl
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 28
Joined: Sat Mar 25, 2006 2:43 am
Location: Malaysia
Contact:

Re: Falang Language Switcher Module Shows only one language

Post by Azamkl » Mon Oct 14, 2013 4:43 pm

selwynnedward wrote::-[ Sorry ..my bad, I just found out that in the Create New Content Languages for Malay language, instead of entering "my" in Language Tag, I entered ms-MY.

Problem solved.
It happen to me to in Joomla 2.5
However, doing the above method does not solve my problem. The ms-MY Flag didn't show up :(
~Engrave the Creativity~

mondot
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Wed Oct 13, 2010 7:08 pm

Re: Falang Language Switcher Module Shows only one language

Post by mondot » Tue Apr 01, 2014 10:58 am

Hello,

I have the same problem but with french flag. Do you solved the problem?

jor7_am
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Mon Apr 07, 2014 9:24 am

Re: Falang Language Switcher Module Shows only one language

Post by jor7_am » Mon Apr 07, 2014 9:28 am

Hi,
I have the same issue with the Russian flag, is there anyone there who know the solution?

chrissmiss
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Sun Jun 17, 2007 12:24 pm

Re: Falang Language Switcher Module Shows only one language

Post by chrissmiss » Mon Apr 28, 2014 1:44 pm

Hi,
you have to go to "language" -> "content" and add your language
That's all!

FilipHradil
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 25
Joined: Sat Jun 21, 2014 6:48 pm

Re: Falang Language Switcher Module Shows only one language

Post by FilipHradil » Tue Jul 10, 2018 10:23 am

Hello,

I have a solution that works if nothing else does (publishing languages, plugins, etc..).

Flag of the second language is not visible, because menu for this language does not have set default page.

1) Go to Joomla - Menus - Main Menu (xx-YY), while xx-YY is a code of language that does not appear in language switcher

2) Edit home item - set the language to one that you need to appear
1-lang.png
3) Save and close

4) Set home item as default (after clicking "star icon", the icon will change to icon of particular language)
2.png
5) Now it will work!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Post Reply

Return to “Extensions for Joomla! 3.x”