Added language flag not shown in filter module. Topic is solved

General questions regarding the use of languages in Joomla! 3.x.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Windows Defender SmartScreen Issues <-- please read this if using Windows 10.
Post Reply
User avatar
waitsee
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 23
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:19 am
Location: Hengelo, the Netherlands
Contact:

Added language flag not shown in filter module.

Post by waitsee » Wed Jan 27, 2021 4:05 pm

Hi there,

I have installed a site with nl, gb and de languages. The corresponding flags are shown correctly in the language filter module.
When I add the french language (with categories, articles and menus associated) the french flag is not displayed.

What to do?
Visit http://www.hanwijman.nl video+ pictures of Twente

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 27910
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Romerike, Norway

Re: Added language flag not shown in filter module.

Post by Per Yngve Berg » Wed Jan 27, 2021 4:11 pm

Check the Language Status Administrator Module.

User avatar
waitsee
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 23
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:19 am
Location: Hengelo, the Netherlands
Contact:

Re: Added language flag not shown in filter module.

Post by waitsee » Wed Jan 27, 2021 6:31 pm

Hi Per Yngve,

Thx for the quick reply.
The Language Status Administrator Module is published.
Visit http://www.hanwijman.nl video+ pictures of Twente

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 27910
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Romerike, Norway

Re: Added language flag not shown in filter module.

Post by Per Yngve Berg » Wed Jan 27, 2021 7:46 pm

You will see a link to the status in the cpanel status bar (left bottom).

User avatar
waitsee
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 23
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:19 am
Location: Hengelo, the Netherlands
Contact:

Re: Added language flag not shown in filter module.

Post by waitsee » Wed Jan 27, 2021 9:21 pm

This is the language status: Image
Visit http://www.hanwijman.nl video+ pictures of Twente

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 27910
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Romerike, Norway

Re: Added language flag not shown in filter module.

Post by Per Yngve Berg » Wed Jan 27, 2021 9:35 pm

It shows a green tick for all points. Try to unpublish one of the languages higher up on the list and see what happens.

User avatar
waitsee
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 23
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:19 am
Location: Hengelo, the Netherlands
Contact:

Re: Added language flag not shown in filter module.

Post by waitsee » Thu Jan 28, 2021 4:08 pm

I have found the solution.
The flag will appear when adding the language with the plugin "System language code" not published.
Visit http://www.hanwijman.nl video+ pictures of Twente

User avatar
infograf768
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 19087
Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Location: **Translation Matters**

Re: Added language flag not shown in filter module.

Post by infograf768 » Sat Jan 30, 2021 7:16 am

Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
---------------------------------
ex-Joomla Translation Coordination Team • ex-Joomla! Production Working Group

irenuyam
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 55
Joined: Mon Mar 11, 2019 8:30 am

Re: Added language flag not shown in filter module.

Post by irenuyam » Mon Feb 01, 2021 10:06 am

waitsee wrote:
Thu Jan 28, 2021 4:08 pm
I have found the solution.
The flag will appear when adding the language with the plugin "System language code" not published.
Hi, I am having the same problem. I followed the guide about the one in the link that was posted but still can resolve the problem... Can you help me out? Thanks.

niyazahamed0109
I've been banned!
Posts: 4
Joined: Sun Apr 18, 2021 8:17 am

Re: Added language flag not shown in filter module.

Post by niyazahamed0109 » Fri May 21, 2021 5:48 am

If we fix this issue and the issue were concurrently happens. Is there any steps to fix this issue permanently.

Kindly suggest.

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 27910
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Romerike, Norway

Re: Added language flag not shown in filter module.

Post by Per Yngve Berg » Fri May 21, 2021 7:14 am

Use the Language Status Admin Module to check your Multi Language Setup

User avatar
infograf768
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 19087
Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Location: **Translation Matters**

Re: Added language flag not shown in filter module.

Post by infograf768 » Sat May 22, 2021 6:44 am

Code: Select all

I have found the solution.
The flag will appear when adding the language with the plugin "System language code" not published.
Sorry, but this makes no sense at all.
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
---------------------------------
ex-Joomla Translation Coordination Team • ex-Joomla! Production Working Group


Post Reply

Return to “Language - Joomla! 3.x”