language switcher

General questions regarding the use of languages in Joomla! 3.x.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Windows Defender SmartScreen Issues <-- please read this if using Windows 10.
Post Reply
loudy_ca
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 116
Joined: Thu Oct 07, 2010 6:19 pm

language switcher

Post by loudy_ca » Sun Sep 26, 2021 12:55 am

Hello, can I add the language switcher as menu item, I do not want to use the ( Language Switcher - Modules) as it create a big space on the top. so I'm thinking to add a menu item as my second language

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 28215
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Romerike, Norway

Re: language switcher

Post by Per Yngve Berg » Sun Sep 26, 2021 1:32 am

No such menu item type exists. You should rather fix the spacing in your template's css.


Post Reply

Return to “Language - Joomla! 3.x”