Language code causing error on upgraded site?

General questions regarding the use of languages in Joomla! 3.x.

Moderators: infograf768, General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
User avatar
DaBouncer
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 51
Joined: Tue May 08, 2007 1:49 pm

Language code causing error on upgraded site?

Post by DaBouncer » Fri Jul 31, 2015 11:50 am

My site was upgraded from 2.5 some time ago and now I'd like to have a multilanguage site. I followed Jen Kramers excellent tutorial at Lynda . com "Joomla! 3 Essential Training" to (I believe every letter) except that my version 3.4.1 does not have the option to select Language for the menu. I proceeded anyway but the site eventually broke and I had to revert to my pre-mod backup. Could it be something wrong with my Language Codes and how can I correct them (see attachement)?

Rgds,

DaBouncer
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

davidgotham
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Fri Jul 31, 2015 12:05 pm
Location: United Kingdom
Contact:

Re: Language code causing error on upgraded site?

Post by davidgotham » Fri Jul 31, 2015 12:18 pm

Can't find what the problem is you can check out http://www.phoca.cz/documents/16-joomla ... m-manually


Locked

Return to “Language - Joomla! 3.x”