Problem with T3_bs3_blank template Topic is solved

Everything to do with Joomla! 3.x templates and templating.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Windows Defender SmartScreen Issues <-- please read this if using Windows 10.
Post Reply
clambert
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Fri Jun 11, 2021 10:59 pm

Problem with T3_bs3_blank template

Post by clambert » Fri Jun 11, 2021 11:11 pm

I'm new to Joomla. My total experience consists of 9 days. Our site is using the T3_bs3_blank template. If I go to templates:style:layout I see what must be hardcoded text in the template. In the attached screenshot notice
up.png
you can see the template regions, a hardcoded heading. and right above the heading is the word "up." I need to remove "up" as its not supposed to be there.

How can I remove "up" from the template? Should text be hardcoded into a template?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
JTema
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 662
Joined: Sun Apr 13, 2008 8:10 pm

Re: Problem with T3_bs3_blank template

Post by JTema » Sat Jun 12, 2021 5:58 am

May it be the site name? try to change it from System>Global Configuration >Site Name. If it is not the site name then zip your template and add here so we will have a look.
http://www.joomlatema.net - Joomla Extensions and Templates
https://andalusa.joomlatema.net - Andalusa Professional Responsive Joomla Template

clambert
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Fri Jun 11, 2021 10:59 pm

Re: Problem with T3_bs3_blank template

Post by clambert » Mon Jun 14, 2021 1:45 pm

I found the cause. It was hardcoded into mainbody.php before the opening tag.


Post Reply

Return to “Templates for Joomla! 3.x”