JCE Editor Problem Topic is solved

This forum is for general questions about extensions for Joomla! 3.x.

Moderators: pe7er, General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Windows Defender SmartScreen Issues <-- please read this if using Windows 10.
Post Reply
gcopping
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 151
Joined: Wed Jul 21, 2010 2:36 pm

JCE Editor Problem

Post by gcopping » Tue Jun 25, 2019 1:21 pm

Does anyone know how to get around a problem with JCE Editor when trying to add an image and getting the error message: "The server returned an invalid JSON response"?

Changing to TinyMCE Editor allows the image to be added but the features of this editor are nowhere near as easy to use as the JCE Editor.

This has just started happening to me and has never been a problem in the past.

Any help greatly appreciated.

 
gws
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4082
Joined: Tue Aug 23, 2005 1:56 pm
Location: South coast, UK
Contact:

Re: JCE Editor Problem

Post by gws » Tue Jun 25, 2019 1:44 pm


gcopping
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 151
Joined: Wed Jul 21, 2010 2:36 pm

Re: JCE Editor Problem

Post by gcopping » Tue Jun 25, 2019 2:22 pm

Thanks for the post but I am using Chrome browser not Firefox and also I don't understand the post link you sent me. I am not that technical to be able to interpret it and translate it to Chrome browser.

gcopping
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 151
Joined: Wed Jul 21, 2010 2:36 pm

Re: JCE Editor Problem

Post by gcopping » Wed Jun 26, 2019 6:53 am

I have no idea why but this problem has now gone away and I can use the image editor just as I used to before.

mollcons
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 11
Joined: Sun Nov 20, 2011 11:50 pm

Re: JCE Editor Problem

Post by mollcons » Mon Sep 16, 2019 12:04 pm

I am receiving exactly the same response in Chrome. I have only just fixed the file size issue (which didn't exist last year). I do NOT want to use Firefox browser.

User avatar
AMurray
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5644
Joined: Sat Feb 13, 2010 7:35 am
Location: Australia

Re: JCE Editor Problem

Post by AMurray » Tue Sep 17, 2019 9:50 am

I only see a message advising you have to be a logged in user to use the forum.

The link @gws was trying to get you to go to was probably the solution to the problem you had, but since the forum was for JCE paid members only, you couldn't read the posting there.

Regardless of browser, the error is the same.
Regards,
--------------------------------------------------------------
A Murray
Millennium Falcon - it's the ship that made the Kessel run in less than 12 parsecs! The fastest hunk of junk in the galaxy.

 

Post Reply

Return to “Extensions for Joomla! 3.x”