Trying to get code to work through a module

This forum is for general questions about extensions for Joomla! 3.x.

Moderators: pe7er, General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
gingerweb
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 44
Joined: Sun Aug 31, 2014 9:36 pm

Trying to get code to work through a module

Postby gingerweb » Thu Nov 16, 2017 1:40 pm

Hi.

I have some "reviews" code from a company that should display the review on a page within Joomla. the code is:

<!--Your plug-in code can be customised to look
like your website using the following styling elements.
.SCMyWebsitePlugin-score
.SCMyWebsitePlugin-score div
.SCMyWebsitePlugin-mlsLink
li#SCMyWebsitePlugin-firstItem
li#SCMyWebsitePlugin-lastItem
#SCMyWebsitePlugin-main
#SCMyWebsitePlugin-reviewListDiv
-->

<div id="SCMyWebsitePlugin-main" data-site_id="91e42c07-06ea-e511-be40-0050563fff01" data-number_of_reviews="3" data-no_styles="false" data-change_time="10000" data-character_limit="200" data-total_reviews="20" data-use_microdata="true" />

<script type="text/javascript">
(function() {
var newScript = document.createElement('script');
newScript.type = "text/javascript";
newScript.src = (
"https:" == document.location.protocol
? "https://"
: "http://"
) + "ratings.mylocalsalon.com/widget/mywebsite";
var firstScript = document.getElementsByTagName('script')[0];
firstScript.parentNode.appendChild(newScript);
})();
</script>


I have it setup using a custom module and also as currently using a module "Flexi custom code" on this page https://www.stevenandlaurent.co.uk/reviews and as you can see nothing comes through.

anyone any idea why or how i can get this to work please?

many thanks for looking

deathbat87
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 42
Joined: Fri Sep 15, 2017 9:16 am

Re: Trying to get code to work through a module

Postby deathbat87 » Wed Dec 06, 2017 4:38 am

Try to use sourcerer (https://extensions.joomla.org/extension ... sourcerer/) than flexi custom code.

User avatar
Webdongle
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 33699
Joined: Sat Apr 05, 2008 9:58 pm

Re: Trying to get code to work through a module

Postby Webdongle » Wed Dec 06, 2017 10:27 am

Custom module edit screen ... options ... prepare content ... should allow plugins to be processed by the module. Alternatively edit the Tineymce plugin not to strip code so that you don't need an extension to insert the code. Or use JCE editor https://extensions.joomla.org/extension/jce/ it has more options.


Return to “Extensions for Joomla! 3.x”

Who is online

Users browsing this forum: Carlos_Mendez and 7 guests