Page 1 of 1

Articles and Custom Modules Won't Open

Posted: Wed May 30, 2018 5:31 pm
by TaylorCTU
When I try to open an article or custom module it opens the link but the page is a blank white screen.

Cleared browser cache.
Cleared Joomla cache.
Tried in ie, firefox, and Chrome.

Re: Articles and Custom Modules Won't Open

Posted: Wed May 30, 2018 5:52 pm
by ribo
Change error reporting from default to development and tell us the error that you have in this blank page

Re: Articles and Custom Modules Won't Open

Posted: Wed May 30, 2018 6:38 pm
by TaylorCTU
Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /home/mcc1967/public_html/libraries/regularlabs/src/EditorButton.php on line 125


Articles anywhere had an update this morning.
https://www.regularlabs.com/extensions/ ... /changelog

Reverted back to the older version and replaced the editorbutton.php file. Seems to be working fine now.

Re: Articles and Custom Modules Won't Open

Posted: Wed May 30, 2018 6:47 pm
by ribo
TaylorCTU wrote:Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /home/mcc1967/public_html/libraries/regularlabs/src/EditorButton.php on line 125


Articles anywhere had an update this morning.
https://www.regularlabs.com/extensions/ ... /changelog

Reverted back to the older version and replaced the editorbutton.php file. Seems to be working fine now.
Let inform you that i checked joomla 3.8.8 with articles anywhere 7.6.0 and i have not blank page neither in articles or custom module. So try to install again articles anywhere 7.6.0 and check again.

Re: Articles and Custom Modules Won't Open

Posted: Wed May 30, 2018 7:02 pm
by ribo
Also please tell me your php version

Re: Articles and Custom Modules Won't Open

Posted: Thu May 31, 2018 1:59 pm
by TaylorCTU
5.4.45

Re: Articles and Custom Modules Won't Open

Posted: Thu May 31, 2018 4:49 pm
by ribo
TaylorCTU wrote:5.4.45
Very old php version and EOL. I tried joomla 3.8.8 with tinymce, with articles anywhere 7.6.0 and php versions 7.1.18 and 7.0.30 without any issue. I suggest you to use the latest php version of php 7.1(7.1.18 now). It s also much faster.

Re: Articles and Custom Modules Won't Open

Posted: Sat Jun 09, 2018 12:25 pm
by ernienet
I just began experiencing this today, though it may have been an issue earlier - I just haven't been on the site in a few days.

I'm using PHP 7.0.30. When I go to Global Configuration and set Error Reporting to Development, but it does not seem to matter - I still get a completely blank page when I click on Content -> Articles, Extensions -> Modules.

Articles -> Featured Articles opens, and I'm able to open an article only when I check the box next to it and click the Edit button at the top - not when I click the article name directly. Once open, I cannot save edits to them - I just get a blank page.

With error reporting not returning anything, I'm lost.

Any assistance would be greatly appreciated.

Thank you,
Ernie

Re: Articles and Custom Modules Won't Open

Posted: Sat Jun 09, 2018 2:21 pm
by ernienet
I scrolled through Plug-Ins and Extensions looking for things which might have caused this and it seems that it was ACL Manager - at least all the functionality for editing articles and modules was restored when I uninstalled it. It was replaced by PWT ACL, and I had both installed simultaneously.

But I'm sure others would like to know how to get Error Reporting results to show up in Development mode - that would have saved me a lot of time and guesswork.

Thank you,
Ernie