Blog Factory posting issue

This forum is for general questions about extensions for Joomla! 3.x.

Moderators: pe7er, General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Post Reply
goff820
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Mon Jul 14, 2014 9:22 pm

Blog Factory posting issue

Post by goff820 » Sun Jun 16, 2019 9:10 pm

I have been trying to set up Blog Factory (from PHP Factory) on a new site. I have registered an account for myself to test the site. Now I'm finding that, after logging in, when I go to post, there is no editor or text window to type a post. I don't know if this is related or not, but I'm also noticing that the user (which is visible under the Users in the Joomla menu is not visible under Components->Blog Factory->Users. Screenshot of the posting page attached.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
toivo
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 11119
Joined: Thu Feb 15, 2007 5:48 am
Location: Oxford, UK

Re: Blog Factory posting issue

Post by toivo » Sat Jun 22, 2019 10:06 am

Have you checked or posted at the PHP Factory's forum at http://thephpfactory.com/forum/blog-factory?
Toivo Talikka, Global Moderator
troubleshooting smtp and other articles http://talikka.com/joomla


Post Reply

Return to “Extensions for Joomla! 3.x”