nowe menu na stronie

Moderator: Radek Suski

Locked
kidler
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 22
Joined: Sat Sep 24, 2005 5:10 pm

nowe menu na stronie

Post by kidler » Sun Sep 25, 2005 6:07 pm

Witam. Czy ktoś może udzielić mi wskazuwek jak zarobić dodatkowe menu na stronie podobne do menu głownego, tyle że jak sie najedzie na jakiś link to obok linku pokazując się podlinki. Chodzi mi o coś podbnego do menu w panelu admina: że jak jest menu komponenty i wn nim menu bannery i po najechaniu na bannery pokazują sie zboku linki.
Last edited by enjoy777 on Mon Nov 07, 2005 7:23 am, edited 1 time in total.

User avatar
enjoy777
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 554
Joined: Thu Aug 18, 2005 7:02 am
Location: Wroclaw, Poland

Re: nowe menu na stronie

Post by enjoy777 » Tue Sep 27, 2005 9:37 am

kidler wrote: Witam. Czy ktoś może udzielić mi wskazuwek jak zarobić dodatkowe menu na stronie podobne do menu głownego, tyle że jak sie najedzie na jakiś link to obok linku pokazując się podlinki. Chodzi mi o coś podbnego do menu w panelu admina: że jak jest menu komponenty i wn nim menu bannery i po najechaniu na bannery pokazują sie zboku linki.
Osobiscie uzywam Display Tigra menu ze strony stingrey.biz pracuje na Mambo 4.5.2.3 zobacz poziome menu na joomlasite.net tak samo mozesz ustawic to w pionie i mozesz skopiowac czyli miec kilka takich, jest tam pelna dokumentacja itp. Nie wiem czy dziala pod Joomla!

kidler
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 22
Joined: Sat Sep 24, 2005 5:10 pm

Re: nowe menu na stronie

Post by kidler » Tue Sep 27, 2005 11:01 am

a możesz podasc mi linka do tego Display Tigra??

User avatar
ORLONnet
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 307
Joined: Fri Aug 19, 2005 5:15 am
Location: Poland
Contact:

Re: nowe menu na stronie

Post by ORLONnet » Tue Sep 27, 2005 11:14 am

a co? google znowu wyłączyli?
spróbuj pod tym adresem:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Dis ... lr=lang_pl
To może chociaż forum na TINpS działa
szukaj pod adresem:
http://mambopl.net/forum/index.php?show ... lay++tigra

Człowieku! Szukaj!
No i wystarczy pięć minut dziennie!
Myślenie nie boli!

Pozdrawiam (wcale nie złośliwie)
Norbert
ORLON.net

kidler
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 22
Joined: Sat Sep 24, 2005 5:10 pm

Re: nowe menu na stronie

Post by kidler » Tue Sep 27, 2005 12:24 pm

Sorki ze nie użyłem google :( postram się poprawić ;)

Co do modułu to jak ustawie by menu wyświetlało się po lewo  to się wyświetla tak  że linki  nie są pod soboą tylko obok siebie np:
strona główna forum kontakt itd.

a ja potrzebuję mieć tak:

strona główna
forum
kontakt
itd.

Moim zdaniem to w jakimś pliku w kodzie trzeba by zmienić ale nie wiem co i jak. Może ktoś z was(użytkowników forum) wie jak albo zna inny moduł który spełni moje oczekiwania?

User avatar
ORLONnet
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 307
Joined: Fri Aug 19, 2005 5:15 am
Location: Poland
Contact:

Re: nowe menu na stronie

Post by ORLONnet » Tue Sep 27, 2005 12:31 pm

nie bawiłem się "Tigrą" ale mnie to wygląda na odwieczny dylemat mnichów tybetańskich:
pionowe - poziome
ying - yang
;)
Szukałeś w parametrach modułu?  :)
Norbert
ORLON.net

kidler
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 22
Joined: Sat Sep 24, 2005 5:10 pm

Re: nowe menu na stronie

Post by kidler » Tue Sep 27, 2005 1:01 pm

Przeopraszam wszytskich za zamieszanie. Ja was nie za dobrze zrozumiałem i wy mnie. Zainstalowałem moduł mbt_transmenu_v1.1_PL i nareszcie oto mi chodziło. Dzięki wszytskim którzy starali mi się pomuc i przepraszam za zamieszanie.
Last edited by kidler on Tue Sep 27, 2005 3:53 pm, edited 1 time in total.

User avatar
enjoy777
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 554
Joined: Thu Aug 18, 2005 7:02 am
Location: Wroclaw, Poland

Re: nowe menu na stronie

Post by enjoy777 » Wed Sep 28, 2005 10:38 am

kidler wrote: a możesz podasc mi linka do tego Display Tigra??
tak zeby bylo dla innych podalem linka do strony
www.stingrey.biz
tylko troche trzeba przeczytac wiecej niz 4 pierwsze wyrazy.


Locked

Return to “Administracja”